Додик: Нећемо дозволити прегласавање!

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас да је у Предсједништву БиХ потребно постићи компромис када је ријеч о кандидату за предсједавајућег Савјета министара БиХ. "Било какво прегласавање члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојше Радмановића у вези са предлагањем предсједавајућег Савјета министара БиХ биће одбијено", рекао је новинарима Додик. Он је истакао да СНСД […]

уторак, мај 24, 2011 / 16:06

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас да је у Предсједништву БиХ потребно постићи компромис када је ријеч о кандидату за предсједавајућег Савјета министара БиХ.

"Било какво прегласавање члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојше Радмановића у вези са предлагањем предсједавајућег Савјета министара БиХ биће одбијено", рекао је новинарима Додик.

Он је истакао да СНСД остаје при ранијим ставовима о формирању Савјета министара БиХ, те да не постоји могућност да СНСД формира власт на нивоу БиХ без СДС-а.

Предсједништво БиХ требало би у наредних 15 дана да предложи кандидата за предсједавајућег Савјета министара БиХ.Оставите одговор