Додик назвао Инцка манипулантом и англоамеричким послушником

Милорад Додик рекао је ТВ Авала да је Валентин Инцко обични манипулант и послушник америчке и британске политике. Предсједник Републике Српске рекао је да је Високи представник међунардоне заједнице у Босни и Херцеговини написао извјешај Савјету безбједности Уједињених нација који у себи не садржи базичне чињенице. "Он рачуна да СБ УН нема времена да уђе […]

понедељак, мај 9, 2011 / 08:50

Милорад Додик рекао је ТВ Авала да је Валентин Инцко обични манипулант и послушник америчке и британске политике.

Предсједник Републике Српске рекао је да је Високи представник међунардоне заједнице у Босни и Херцеговини написао извјешај Савјету безбједности Уједињених нација који у себи не садржи базичне чињенице.

"Он рачуна да СБ УН нема времена да уђе у меритум да одлучује и да може тако да манипулише. Он је један од оних који у себи не носе одлучност и креацију, послушник америчке и британске политике”, оцијенио је Додик у интервјуу за београдску ТВ Авалу.

Њему се противи Русија и значајан дио европских земаља, додао је предсједник Српске.

"И Турска, као чланица Вијећа за спровођења мира, стоји иза њега. Она даје подршку свему што је против Српске и Срба", рекао је Додик и оцијенио да његове претње нису празне пријетње.

Поништавао је он многе одлуке и довео до формирања нелегалне власти у БИХ, изјавио је Додик и нагласио да нема намјеру да поништи одлуку о референдуму.

"Пријетње санкцијама било коме готово да немају значаја. Годинама се стално нешто прича да ће мени нешто забранити, да ће ми затворити рачуне за које се касније испоставило и да немам уопште", одлучан је предсједник Додик.

"Ми смо одлучни у спровођењу резултата референдума. Сматрам да сам у потпуности у праву, то показује и то што нам дају додатне рокове. Да нисмо у праву они би одмах поништили одлуку", рекао је Додик.

"Можемо и ми да бојкотујемо европске политичаре. Сигурно би им не би било пријатно. Јесмо малени, али не би било свеједно када дођу амбасадори у Бању Луку, а ми нећемо да их примимо", закључио је предсједник Српске.0 КОМЕНТАРА

 1. Устао мајмун ујутро и погледао се у огледало, гледа, и гледа, па испружи кажипрст и поче да се смије. Изговори ријечи: „Види га какав је чупав и длакав, хвала Богу што ја нисам такав!“

 2. Blago nama kada ga imamo ovako pametna, lijepa.Svaka mu zlata vrijedi!E, neka im je baš rekao!
  A, mi ćemo uzeti ono što im on kaže u novčanik i otići na pijacu da nakupujemo svašta.
  Ako on živi od onoga što kaže, zašto ne bismo mogli i mi?
  Predsjedniče, narod ti je gladan, a ministri noćivaju za naše pare u budvi.Vrati nam ono što ste uzeli od nas, pa onda nastavi da pišeš i pričaš.Zar ne vidiš, ne trebaš im više.
  „poplašen ne može da po crnoj zemlji da ‘oda, a hoće da bude predsjednik“O, kako li si samo likovao izgovarajući ove riječi!

 3. Ко су овде поштоваоци лика и дјела високих представника, све сам изрод до изрода.
  Ма ским се ја објашњавам, ево пратите доњи линк

  http://www.24sata.info/thumbnail.php?file=news/2010/march/samoubistvo_468185527.jpg&size=article_medium

  па да се одморимо од једих те истих ликова „“buddha““ и „“prijedor““ су један те исти глуваћ….

 4. e, moj kubadors,gluvać biti nije hendikep.Ali, biti ubica svoga napaćenog naroda, otimati mu zalogaj iz usta i biti njegov egzekutor , biti branilac i glasnogovornik zlikavačke partije , kao ti, je luciferovo djelo.
  Ti im dođeš kao gebels.
  Ubijate sve redom: nerođenu djecu, koja se zbog vas nikada neće roditi, o omladini da ne govorim.Dali ste im najjeftiniji alkohol u evropi, drogu, duvan, otvorili im cijelu noć lokale da spavaju po danu , da ne pitaju:što nas ubijate? o mukama na koje ste osudili stare da ne govorimo.Dakle, neosporno je da ste zločinci, srpskoga naroda.Da vjerujem? Grigoriju i vasiliju?Papskim nuncijima?
  I, to je od mene tebi.Više ni slova od !!!!!!!

 5. нашла врећа закрпу, инцко и додик два љута хавера…нек нам је Бог упомоћ, јер оно што нас интересује ни једног од њих двојице курајбера не занима, они хоће да мјере чији је дужи, ми питамо гдје су нама наше паре? не чуди ме кад додик каже зар ћете сад о томе док Хиландар гори, Јапан се тресе и свјетска је криза?

Оставите одговор