Додик-Харченко: За стриктно поштовање изворног Дејтона

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поновио је, током разговора са амбасадором Русије у БиХ Александром Боцан-Харченком, опредијељеност Српске за стриктно поштовање изворног Дејтонског споразума. Додик је истакао да ће Српска и убудуће радити на своме јачању, не спорећи при томе државној заједници БиХ територијални интегритет и међународни субјективитет, саопштено је из кабинета предсједника РС. Предсједник […]

четвртак, август 4, 2011 / 06:02

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поновио је, током разговора са амбасадором Русије у БиХ Александром Боцан-Харченком, опредијељеност Српске за стриктно поштовање изворног Дејтонског споразума.

Додик је истакао да ће Српска и убудуће радити на своме јачању, не спорећи при томе државној заједници БиХ територијални интегритет и међународни субјективитет, саопштено је из кабинета предсједника РС.

Предсједник РС и руски амбасадор разговарали су јуче у Бања Луци и о економској сарадњи Српске и Русије и констатовали да се она одвија на врло високом нивоу, уз обострано задовољство.

Додик и Боцан-Харченко размијенили су мишљења и о осталим актуелним питањима у РС и БиХ.Оставите одговор