Ђукић-Дејановић: Позив за Дика Мартија

Предсједник Скупштине Србије Славица Ђукић-Дејановић позвала је данас извјестиоца Савјета Европе Дика Мартија да учествује на заседању Парламентарне скупштине ОЕБС-а у Београду. Марти је позван да 9. јула на скупу о теми "Борба против илегалне трговине људским органима" представи чињенице и сазнања до којих је дошао припремајући извештај за Парламентарну скупштину Савјета Европе, саопштено је […]

субота, јул 2, 2011 / 08:37

Предсједник Скупштине Србије Славица Ђукић-Дејановић позвала је данас извјестиоца Савјета Европе Дика Мартија да учествује на заседању Парламентарне скупштине ОЕБС-а у Београду.

Марти је позван да 9. јула на скупу о теми "Борба против илегалне трговине људским органима" представи чињенице и сазнања до којих је дошао припремајући извештај за Парламентарну скупштину Савјета Европе, саопштено је из кабинета предсједнице Скупштине Србије.

"Уверена сам да ћемо разменом искустава и садржајним дијалогом са члановима скупштине ОЕБС-а допринети борби против ове појаве, како на регионалном, тако и на глобалном нивоу", навела је Ђукић-Дејановић у писму Мартију, преносе београдски медији.

Засједање Скупштине ОЕБС-а биће одржано од 6. до 10. јула, а модератор пратећег догађаја са темом о борби против трговине људским органима биће министар спољних послова Србије Вук Јеремић, додаје се у саопштењу.Оставите одговор