12:44 Тужилаштво БиХ "преузело" случај Давида Драгичевића, али не истражује убиство, него повреду службене дужности12:34 Мјешовити тим: Министрица Давидовић обишла фудбалере са Дауновим синдромом12:30 Је ли могуће да ће коначно неко одговарати: Вишковић тражи одговорне за уништење 1.300 вакцина у Приједору12:19 Република Српска и Покрајина Војводина - специјално и паралелно управљање отпадом (провјерите јесу ли портпароли то добро превели у загради)09:59 Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака09:36 Фолклор у Хрватској: Јесте ли згрожени?08:18 Стоп лицемјерју: Српска и Србија се слажу са Хрватским поштама!19:21 ПДП након партијског састанка тражи од Вишковића да одговори да ли се Влада РС кришом задужила 800 милиона КМ17:05 Никола Дабић: Срдачан поздрав из Републике Српске за Шејлу Камерић16:46 Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?


1 КОМЕНТАР

  1. Сад прочитах позив, то је данас у 14 часова, што то не објависте бар јуче, нема шансе да стигнем из Пала за два часа.

    Дошао бих 100%, у сваком случају, увијек сам био и увијек ћу бити уз најслободнији и најчаснији медиј у Српској.

    Сву срећу вам желим у будућем раду и захвалност упућујем због тога што сте у правом смислу ријечи демократски медиј, посебно велика захвалност због велике борбе за ћирилицу.

    У име зелених искрену захвалност вам исказујем због несебичне подршке нашој борби за очување природних ресурса и развој привреде кроз програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА, односно, у борби за праведну, солидарну и еколошку државу.

    Поздрав Никола Лазаревић пред. ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ

Оставите одговор