21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије


1 КОМЕНТАР

  1. Сад прочитах позив, то је данас у 14 часова, што то не објависте бар јуче, нема шансе да стигнем из Пала за два часа.

    Дошао бих 100%, у сваком случају, увијек сам био и увијек ћу бити уз најслободнији и најчаснији медиј у Српској.

    Сву срећу вам желим у будућем раду и захвалност упућујем због тога што сте у правом смислу ријечи демократски медиј, посебно велика захвалност због велике борбе за ћирилицу.

    У име зелених искрену захвалност вам исказујем због несебичне подршке нашој борби за очување природних ресурса и развој привреде кроз програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА, односно, у борби за праведну, солидарну и еколошку државу.

    Поздрав Никола Лазаревић пред. ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ