Даниловића уболи ножем, он неће да каже ко је

Предраг Даниловић, председник Кошаркашког клуба Партизан, убоден је ножем у стомак ноћас у два сата послије поноћи у једном ресторану на Кошутањку, сазање „Блиц“. Даниловић је пребачен на Ургентни центар, али је одбио да прича са полицијом Повређеног Даниловића Хитна помоћ га је пребацила у Ургентни центар. Према незваничним информацијама, Даниловић није желио да објасни […]

субота, мај 18, 2013 / 09:27

Предраг Даниловић, председник Кошаркашког клуба Партизан, убоден је ножем у стомак ноћас у два сата послије поноћи у једном ресторану на Кошутањку, сазање „Блиц“.

Даниловић је пребачен на Ургентни центар, али је одбио да прича са полицијом

Повређеног Даниловића Хитна помоћ га је пребацила у Ургентни центар. Према незваничним информацијама, Даниловић није желио да објасни како је повријеђен и да наведе име особе која му је нанијела повреде. Он није желио да разовара са полицијом која је изашла на лице мјеста

Полиција ће у току дана покушати да расвијетли околности под којима је Даниловић повријеђен.0 КОМЕНТАРА

 1. Изузетно одвратна гробарска њушка, знам га још са Алипашиног, неријетко је добијао батине баш због тог уфураног стила!
  Као гробар је нула од човјека, а као кошаркаш није био лош играч!

 2. Ти си,Рамуше,идиот да га нема на овом белом свету.Зато је Арканова ратно-профитерска њушка баш оку угодна.Не познајем човека који има веће недостатке у личности,више лицемерства и поганости.

  Уз Салета Ђорђевића Пеђа је кошаркаш са највећим м*дима.Непревазиђен тандем.

  Штета што је и он неки мафијоза.Бар би се због тог требао допасти овом идиоту Рамушу.

 3. Симо П. Ороз, 18.05.2013. 13:03:09

  B-)
  Нисам тада знао да ће бити гробар говнар, па није, јер смо се увијек самоорганиозвано „бранили“ од аномооних! 😉

  Mr Biggy, 18.05.2013. 13:44:51
  љиги, ја сам и рекао да је као кошаркаш био добар играч, као човјек је нула, а можда ти уважаваш баш те уфуране типове, који судије гепекују или закључавају у свлачионици док се не „рестартују“ и проконтају за кога да свирају!?
  Успут и утока по глави сваког судије није вишка, помаже при оријентацији кад шта да се свира!
  Баш си љиги, немој мијењати пристаје ти потпуно, а можда и ти по задатку навијаш за додиков вољени клуб!?

 4. @rammstein
  Naravno, posto ga ne poznajem licno ne mogu tvrditi kakav je kao covjek, ali ne moze niko osporiti da je vrhunski sportista. Ali meni je jos vaznije sto zelim ovdje napomenuti da je dugo godina u ratu i poslije rata finansijski pomagao djecu poginulih boraca u Hercegovini, on i njegov otac. I zato ti ne mogu povjerovati da je los covjek.
  PS. Ja sam zevzdas i nisam navijao za njega osim u reprezentaciji 🙂

 5. То се исто може рећи и за тебе,осим да си био добар играч,Рамуше.

  Боли ме уво за кога навија Додик (стварно фасцинира опетовано спомињање истог),нервира ме бесмислено дељење Срба.Не подржавам то ако е истина,али сигурно је мање уфуран,мањи мафијаш и мање потезао пиштоље на људе од Аркана са Севера,а за њега итекако имаш раузмевања.Мене нервира та загуљеност.

  Професоре,није он лош човек зато,има и горих од њега које Рамуш воли.Проблем је јер је Партизановац,а то је неопростиво у малом уму још мањег човека.

 6. Mr Biggy, 18.05.2013. 17:58:55

  Хех, љиги, љиги,…ти редовно или глуп, или ти ноге смрде или се правиш паметан упркос чињеницама, само је теже по чињенице у том случају!
  Ко то још не зна за случај кад су шугави даниловић и крмача вујошевић пребили судију Јовчића?

  http://www.youtube.com/watch?v=1il1b52cSPw

  И каква је то твоја перцепција подјеле Срба, Срби се по теби смију дијелити само онако како их ти подијелиш, другачије није дозовљено. Теби не ваљају Срби попут Радована, мене, Аркана и неки други ратни Срби, а ваљају, додик и ти и они из снсд-а? Па ко дијели кога од кога?
  Иначе диван ти је Србин тај даниловић, ма србенда, на грдну рану да га привијеш, наравно без пиштоља!x-(

 7. @rammstein
  Nema veze sa temom ali nemoj, molim te, Radovana i Arkana stavljati u isti kos. Radovan je prvi predsjednik RS i medju najzasluznijim za njeno nastajanje i postojanje a Arkan je bio kriminalac i prije rata a rat je iskoristio za demonstraciju sile i dodatno pljackanje i bogacenje. Kao sto mu je jedne prilike Seselj rekao, nosio je vise carapu na glavi nego na nogama.
  Ako si zvezdas i Delija (kao i ja) ne moze svak ko navija za Zvezdu biti dobar ili svi Grobari da ne valjaju.

 8. profesor, 18.05.2013. 20:22:27

  Профа, не стављам ја у исти кош никог ни с ким, ја само овако појединачно могу оквалификовати људе као добре или лоше. Радована и Аркана је у исти кош ставио мр љиги, он има то неко себи одређено право да само он смије дијелити Србе, па су тако за њега лоши Срби Радован, СДС, Аркан, Север, Дражен, Приједор, Веља Сикирица, ја, националисти, десничари,… и још много других! То је његова дозвољена подјела, други не смију ни помислити да дијеле другачије него како је то у главама снсд фаланге зацртано!

 9. Поделе су твој фах.
  На Гробаре и Делије,Крајишнике и Херцеговце…не бих могао све побројати за 3 дана.

  Аркан не ваља јер је мафијаш и ратни профитер који је пљачако и српске избеглице (има врло сличну биографију попут Готовине),Радован јер је такве ангажовао,увео нас у рат (неки кажу повео!) и био на челу СДС-а који је легализовао пљачкање и шверц створивши стотине заслужних ратних профитера који су покуповали и уништили на 1000-е предузећа оставивши на цести десетине хиљада људи.Пустио је и Додика да шверца,зар не?Продавао је територију и зарађивао на крви српских младића,како он тако и заслужни крезуби необразовани крмци попут тебе Рамуше.

  Ја волим Џајића иако никад нисам видио како је играо,али је човек.На стотине је добрих људи.Волим Ђоковића,Ђорђевића,Дивца,Колашинца,Бекрића…не волим ни Север ни Југ,силеџије,дилере и наркомане.

 10. Волим Синдикалце и све праве патриоте,не волим менталне болеснике који сматрају да нешто знају,не волим недовршене личности непрегледног ега…камо среће да сте ви „десница“,ви сте непријатељи број 1 свог народа,нисте узнапредовали милиметра нити сте схватили шта сте нам урадили 90-их мајку вам *ебем јавно сада,први и задњи пут.

  Ево шта је та „десница“ нека наша:
  -подржавање свих нациста осим усташа (бар декларативно),
  -подржавање споразума са Хитлером иако се он ниједног таквог није придржавао (нпр. Пољска),
  -подржавање Хитлера и преко 50 милиона жртава које је оставио иза себе,
  -заштита интереса „малих“ народа али не и сопственог,
  -бусање национализмом и патолошка мржња према Србима који живе на неким географским подручјима,
  -бусање национализмом и патолошка мржња према Србима и другима који мисле имало другачије,
  -подржавање профитерства и криминала ратне власти и жестоко противљење криминалу постојеће власти,
  -подржавање Караџића и Хитлера,
  -тврдње да Запад не поштује људска права,а да други их поштују,
  -подржавање владика хомосексуалаца,а мржња према другим хомосексуалцима и владикама нехомосексуалцима…
  -подржавање Тита и Карађића,
  -подржавање Тита и Хитлера,
  -подржавање Тита и националног ослобођења,
  -подржавање немачког менталитета и мржња према немачком ученику Ђинђићу…
  -јучерашње подржавање Вучића као спасиоца и призивања истог код нас и данашње одрицање истог након добијања награде за Најевропљанина…

  Низ лицемерних јајара.

 11. Хехехе..коме ти то набрајаш кога и шта волиш? Кога боли к..ц шта ти волиш, ментоле? Волиш ти и милокрада додика опљачко је ентитет до последње марке, јбш Аркана, тај је био мала маца за тог твог лакташког аркана!

  B-)
  Ипак си ти драгоцјена будала, да те нема не знам коме би се тако слатко насмијао!?
  Погледај ти твоју тврдњу:
  „-подржавање немачког менталитета и мржња према немачком ученику Ђинђићу…“

  То је толико умоболно, исто као да кажеш да је неко неки Нијемац наш српски ученик зато што је био припадник УДБЕ?
  B-)B-)B-)
  Ја јада, јебенијех јада…хахахаха

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *