Цвијановићева у Србији: Представништво РС па Додиково предавање

Министар за економске односе и регионалну сарадњу у Влади Републике Српске, Жељка Цвијановић, борави, данас, у радној посјети Представништву Републике Српске у Београду. Током посјете, Цвијановићева ће разговарати са запосленима и директором Млађеном Цицовићем о раду и функционисању Представништва Републике Српске у Београду. Након данашње посјете Београду, министар за економске односе и регионалну сарадњу Жељка […]

понедељак, мај 16, 2011 / 13:38

Министар за економске односе и регионалну сарадњу у Влади Републике Српске, Жељка Цвијановић, борави, данас, у радној посјети Представништву Републике Српске у Београду.

Током посјете, Цвијановићева ће разговарати са запосленима и директором Млађеном Цицовићем о раду и функционисању Представништва Републике Српске у Београду.

Након данашње посјете Београду, министар за економске односе и регионалну сарадњу Жељка Цвијановић, присуствоваће састанку предсједника Републике, Милорада Додика (у 18 часова), у Новом Саду, са министром иностраних послова Србије Вуком Јеремићем и предсједником Извршног вијећа АП Војводине Бојаном Пајтићем.

Такође, Цвијановићева ће данас присуствовати и предавању предсједника Републике Српске Милорада Додика, у 19 часова, у Новом Саду, на јавној трибини „Република Српска на добром путу“.Оставите одговор