Чавић се пита куда иде Српска?

Демократска партија организовала је у Шамцу јавну трибину о теми "Куда иде Српска" на којој је закључено да ће ова странка у наредних годину и по дана понудити алтернативу актуелној власти. Предсједник партије Драган Чавић изјавио је синоћ да трибина уједно представља и најаву озбиљне изборне кампање у коју ова странка креће. "Циљ трибине су […]

петак, јун 3, 2011 / 09:42

Демократска партија организовала је у Шамцу јавну трибину о теми "Куда иде Српска" на којој је закључено да ће ова странка у наредних годину и по дана понудити алтернативу актуелној власти.

Предсједник партије Драган Чавић изјавио је синоћ да трибина уједно представља и најаву озбиљне изборне кампање у коју ова странка креће.

"Циљ трибине су актуелна политичка питања у Републици Српској и БиХ из угла ове партије, јер се од завршетка избора догодило пуно тога. Наш циљ је да отворено кажемо шта мислимо о ономе што се догађа. Свјесни смо своје политичке снаге, али смо свјесни и тога да су људи данас затрпани лажима, и то се мора промијенити", поручио је Чавић.

Предсједник Општинског одбора Демократске партије Шамац Ђорђе Миличевић рекао је да су јавне трибине нови вид комуникације са грађанима који покушавају да промовишу нове политичке идеје.

"У Шамцу је већ активирана листа одборника за изборе у 2012. години", додао је Миличевић.

У овој општини формиран је и Општински изборни штаб.

Демократска партија у Шамцу има 350 чланова и 13 мјесних одбора.0 КОМЕНТАРА

 1. Па били су алтернатива и на прошлогодишњим изборима. Овај пут ће бити још мања алтернатива. Ментори неће бити задовољни, проћи ће као Крсмановић. Код њих је једино Глигић добро прошао.

 2. Ајде, ајде немој бити пиздун, нећеш ме сад ваљда изневјерити? Исти си ми Орнела Мути…мммм… Најбоља си пушикурача од свих пушикурача на овом фронталу, нећеш ме ваљда сад изневјерити? Пихх… таман сам планирао да набијем и тебе и Чавића на полни орган…

 3. Значи проблем су ти психијатри. То је разлог што мрзиш Караџића! Ипак видим да напредујеш и не скриваш хомосексуалност. Треба још да се потрудиш дас избациш из себе бијес и мржњу. Доктори ти могу помоћи, не губи наду.

 4. maxon, 03.06.2011. 20:19:25

  Управо тако.

  Сада се види до чега нас је довела његова „реформа“ одбране. Ако је већ морала да се изврши, РС је могла бар нешто да задржи. Предали су чак и архив и то је један од водећих проблема са којима се суочавају одбране наших људи. Све у свему, њега би неко требао да позове на одговорност за реформу одбране, најнеповољнију могућу и Извјештај о Сребреници од којег почињу сви проблеми везани за ту причу!

 5. Mada je on imao i humanih gesta. Recimo kao p.Republike je specijalno pomilovao jednog dobrog momka sa Pala. Ili skolskom kolegi iz Gimnazije je sredio prijevremenu penziju, itd.
  A da neki zlobnici tvrde da mu je S.S. ( nije Silvestar Stalone) napravio skromnu vikend kucu na Manjaci, te da iza nekih ugostiteljskih objekata u pjesackoj zoni stoji on u sjenci.

Оставите одговор