Бања Лука позвала инвеститоре на Кастел

Град Бања Лука упутио је позив потенцијалним инвеститорима за учешће у реализацији пројекта "Ремоделација и ревитализација тврђаве Кастел у Бањој Луци, просторна цјелина 1 – хотел са пратећим садржајима”. – Предвиђени трошкови за просторну цјелину 1 – “хотел са пратећим садржајима” износе 8,9 милиона КМ. Оно што потенцијални улагачи треба да знају је да је […]

петак, 3 јуна, 2011 / 09:24

Град Бања Лука упутио је позив потенцијалним инвеститорима за учешће у реализацији пројекта "Ремоделација и ревитализација тврђаве Кастел у Бањој Луци, просторна цјелина 1 – хотел са пратећим садржајима”.

– Предвиђени трошкови за просторну цјелину 1 – “хотел са пратећим садржајима” износе 8,9 милиона КМ. Оно што потенцијални улагачи треба да знају је да је завршена и ревидована техничка документација – рекли су у градској управи.

Према њиховим ријечима реализација тог пројекта одвијала би се као заједнички пословни подухват, при чему би град Бања Лука обезбиједио грађевинску дозволу.

– Сви потенцијални инвеститори своје интересовање за учешће у пројекту треба да искажу до 1. октобра ове године – додали су у градској управи.0 КОМЕНТАРА