Бронзана медаља Богдану Ћивши

Члан Боксерског клуба "Гласинац" са Сокоца Богдан Ћивша освојио је бронзану медаљу у полувелтер категорији до 64 килограма на сениорском појединачном првенству БиХ одржаном протеклог викенда у Бихаћу. Тренер овога клуба Предраг Бартула рекао је данас новинарима да је Ћивша за улазак у финале изгубио од Стеве Золака из бањалучке "Славије". Бартула је рекао да […]

понедељак, мај 23, 2011 / 11:45

Члан Боксерског клуба "Гласинац" са Сокоца Богдан Ћивша освојио је бронзану медаљу у полувелтер категорији до 64 килограма на сениорском појединачном првенству БиХ одржаном протеклог викенда у Бихаћу.

Тренер овога клуба Предраг Бартула рекао је данас новинарима да је Ћивша за улазак у финале изгубио од Стеве Золака из бањалучке "Славије".

Бартула је рекао да је такмичар соколачког "Гласинца" Данило Дринчић у средњој категорији до 75 килограма изгубио у борби за медаљу на поене и заузео пето мјесто на првенству у својој категорији, али је доказао да се може борити са најбољим боксерима у три рунде по три минуте.

Бартула је истакао да босер овог клуба Марко Боровчанин у категорији до 95 килограма није наступао јер је имао повреду леђа.

На првенсту у Бихаћу наступило је 16 боксерких клубова из БиХ и ово било је изборно такмичење за састав репрезентације БиХ за Европско првенство у боксу, које ће бити одржано у Турској од 15. до 22 јуна.

Бартула ће као члан Изврног одбора боксерског Савеза БиХ бити вођа пута и представљати ову репрезентацију у Турској.

На првенству БиХ 5. јуна за кадете и јуниоре наступиће и пет боксера из "Гласинца".Оставите одговор