Бројне новине у Виндоуз Фон 7.5

Из компаније Мајкрософт поручују да ће продуктивност доживети велики корак напред са најновијим ажурирањем Виндоуз Фон 7 оперативног система. Виндоуз Фон 7.5 носи кодни назив – Манго. Откривене су нове могућности и опције као што су Интернет Експлорер 9, ажурирање Икс – бокс Ливе интеграције, агрегација ћаскања на мрежи, као и побољшано управљање трајањем батерије. […]

четвртак, мај 19, 2011 / 10:43

Из компаније Мајкрософт поручују да ће продуктивност доживети велики корак напред са најновијим ажурирањем Виндоуз Фон 7 оперативног система. Виндоуз Фон 7.5 носи кодни назив – Манго.

Откривене су нове могућности и опције као што су Интернет Експлорер 9, ажурирање Икс – бокс Ливе интеграције, агрегација ћаскања на мрежи, као и побољшано управљање трајањем батерије.

Током своје Тек Ед конференције у Атланти, Мајкрософт је приказао и функције као што су пиновање фолдера електронске поште при подизању система, али и могућност претраге за електронском поштом на удаљеним сервисима електронске поште.

Мајкрософт је такође приказао своју Линк апликацију за Виндоуз Фон 7, која ће омогућити корисницима да се виде и комуцирају са својим колегама, баш као и на десктоп еквиваленту ове апликације.

Остале промене се углавном тичу администрације Виндоуз Фон 7 уређаја.

Мајкрософт за сада још није открио када би ажурирани Виндоуз Фон 7 могао бити доступан.Оставите одговор