Братунац: СНСД се прелива у НДС

Према информацијама из Братунца, два одборника Савеза независних социјал-демократа прешла су у Народну демократску странку Крсте Јандрића. Ова странка је добила и трећег одборника у овом граду јер им је приступио један независни одборник. Овој причи иде у прилог то што је, како смо сазнали, предсједник иницијативног одбора НДС у Братунцу Драган Јоветић иначе кадар […]

четвртак, септембар 29, 2011 / 10:24

Према информацијама из Братунца, два одборника Савеза независних социјал-демократа прешла су у Народну демократску странку Крсте Јандрића.

Ова странка је добила и трећег одборника у овом граду јер им је приступио један независни одборник. Овој причи иде у прилог то што је, како смо сазнали, предсједник иницијативног одбора НДС у Братунцу Драган Јоветић иначе кадар СНСД-а.

Потврда информације налази се на сајту НДС гдје је јуче објављено да су "два одборника СНСД-а и један независни одборник у општини Братунац прешли у редове НДС-а".

Ово је потврђено у Хан Пијеску гдје је одржана сједница Регионалног одбора НДС-а изборне јединице 5.

Предсједник Иницијативног одбора НДС-а Братунац, поменути Драган Јоветић, истакао је да је НДС у Братунцу спремна за наредне локалне изборе, а приступ одборника је значајно ојачао позицију странке.

Сједници РО су присуствовали представници НДС-а у 12 општина изборне јединице 5, а у преостале три општине Милићи, Осмаци и Источни Стари Град, у току је формирање Иницијативних одбора.

Сједници су присуствовали предсједник странке Крсто Јандрић и Генерални секретар НДС, Бранислав Шкобо.

За потпуну потврду информација покушали смо контактирати СНСД у Братунцу, али нико се није јавио.0 КОМЕНТАРА

  1. „За потпуну потврду информација покушали смо контактирати СНСД у Братунцу, али нико се није јавио.“
    B-)B-)B-)
    што ли? нико није преостао? отишли у пчелињак? или препливали Дрину пошто овдје нестало меда…

Оставите одговор