Бореновић: Укинути повећање пореза и доприноса

БАЊА ЛУКА – Партија демократског прогреса /ПДП/ тражиће да се ставе ван снаге посљедње измјене Закона о порезу на доходак и допринос и уведе пет година мораторијума на промјену закона у области ове политике – рекао је данас потпредсједник ПДП-а Бранислав Бореновић. Он је на конференцији за новинаре у Бањoj Луци рекао да ова странка […]

петак, март 4, 2011 / 15:49

БАЊА ЛУКА – Партија демократског прогреса /ПДП/ тражиће да се ставе ван снаге посљедње измјене Закона о порезу на доходак и допринос и уведе пет година мораторијума на промјену закона у области ове политике – рекао је данас потпредсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

Он је на конференцији за новинаре у Бањoj Луци рекао да ова странка сматра да посљедње повећање пореза на доприносе директно утиче на смањење плата радника и службеника са нижим примањима.

"Могуће је и веће отпушање радника, за шта кривицу сноси Влада Републике Српске", сматра Бореновић, који је и посланик у Народној скупштини Републике Српске.

0 КОМЕНТАРА

 1. Порезе треба смањити, свакако, али нипошто на приједлог ових из ПДП-а што су уништили нас све лошим потезима. Тек кад моји изађу с приједлогом, онда га треба и усвојити.

 2. meni gazda skinuo 90 KM od plate zbog ovog zakona ali mi nije zao kad sam vidio kisele face tetki sto su na izborima glasale za SNSD pa ih opalilo sa 70 KM po dzepu,

  prisjela im predizborna festa, a jutro poslije izbora idu sve vesele i vicu „pobijedismo, pobijedismo“
  he he,

  ma da hoce jos da skine ne bi mi bil zao

 3. Дај Ања не зезај. Па СНСД је на власти 8,5 година од 15 мирнодопских. колика је њихова одговорност козо једна??? Чак је и лоповски ПДП бољи од криминалаца којима припадаш будалетио једна, јебо ли те Божо Ч.

 4. Nikada nije bilo bolje nego sada. Nikada nije bilo poštenije nego sada. Nikada do sada nisam živio u Švici i stvarno je lijepo. Šta ima kod vas u nedojebanoj zemlji???

 5. У јеееее.. На чему се вози ова лаушка сомина???? 🙂
  Мора да му је земо Чава преко свог малог дотурио неко шиптарско загађено смеће!
  Људино, па ти ћеш још мало го скакати насред Алине аде у Врбасу! Ако те дотад не утуше твоји кркани у Црквеној (морали смо га утушити, јербо се много дер’о!):))))

 6. Божо шта се ложиш на све када си ти Божо у ствари обични ЛОКОМОБИЛ и то онај ружни јефтини. БОЖО Јебо ти Рајку Васићу матер, а јесте слични ко да вас је иста матио родила.

 7. Божо, Жељо, СПО, ово је све масло Раме. Сутра ћу пити кафу сњим и ово ријешити. УПС, па ја нисам Ања.

 8. Ма, франкенштајн је шифра, и то јебена… Тип је тотално пролупо, гори је од вируса што је срушио пентагонски компјутер! :))))
  Не би ме чудило да се опаше пластиком и груне на улазу у додикову стаклару.

 9. ЛОКОМОБИЛ у бијелим адидас чарапама хахахха? Свака част СПО, одувијек сам те готивила. И заиста су слични мада Божо пљује са стилом.

 10. Nema kruze u RS kaze narodni poslanik Srdjan Mazalica i sin metuzalema Milana Mazalice koji nece da da podatke kolika mu je plata u Vodovodu Banja Luka jer je to poslovna tajna a nije tajna poskupiti vodu 38% kada narod nema hljeba.Toje SNSD samo napred narode.Dabogda vladali 100 godina.

 11. Je li postoji ADMINISTRATOR na ovom portalu, kakvo je ovo psovanje, brišite ove ne ukusne komentare…
  Katastrofa.

  Za g. Borenovića
  U redu, smanjićemo poreze i doprinose, ali para nema, daj predloži kako da ih nabavima, a ne šuplja priča, još prepisana od „lidera“ Ivanića, katastrofa…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *