Бореновић: Укинути повећање пореза и доприноса

БАЊА ЛУКА – Партија демократског прогреса /ПДП/ тражиће да се ставе ван снаге посљедње измјене Закона о порезу на доходак и допринос и уведе пет година мораторијума на промјену закона у области ове политике – рекао је данас потпредсједник ПДП-а Бранислав Бореновић. Он је на конференцији за новинаре у Бањoj Луци рекао да ова странка […]

петак, март 4, 2011 / 15:49

БАЊА ЛУКА – Партија демократског прогреса /ПДП/ тражиће да се ставе ван снаге посљедње измјене Закона о порезу на доходак и допринос и уведе пет година мораторијума на промјену закона у области ове политике – рекао је данас потпредсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

Он је на конференцији за новинаре у Бањoj Луци рекао да ова странка сматра да посљедње повећање пореза на доприносе директно утиче на смањење плата радника и службеника са нижим примањима.

"Могуће је и веће отпушање радника, за шта кривицу сноси Влада Републике Српске", сматра Бореновић, који је и посланик у Народној скупштини Републике Српске.

0 КОМЕНТАРА

 1. meni gazda skinuo 90 KM od plate zbog ovog zakona ali mi nije zao kad sam vidio kisele face tetki sto su na izborima glasale za SNSD pa ih opalilo sa 70 KM po dzepu,

  prisjela im predizborna festa, a jutro poslije izbora idu sve vesele i vicu „pobijedismo, pobijedismo“
  he he,

  ma da hoce jos da skine ne bi mi bil zao

 2. Дај Ања не зезај. Па СНСД је на власти 8,5 година од 15 мирнодопских. колика је њихова одговорност козо једна??? Чак је и лоповски ПДП бољи од криминалаца којима припадаш будалетио једна, јебо ли те Божо Ч.

 3. У јеееее.. На чему се вози ова лаушка сомина???? 🙂
  Мора да му је земо Чава преко свог малог дотурио неко шиптарско загађено смеће!
  Људино, па ти ћеш још мало го скакати насред Алине аде у Врбасу! Ако те дотад не утуше твоји кркани у Црквеној (морали смо га утушити, јербо се много дер’о!):))))

 4. Ма, франкенштајн је шифра, и то јебена… Тип је тотално пролупо, гори је од вируса што је срушио пентагонски компјутер! :))))
  Не би ме чудило да се опаше пластиком и груне на улазу у додикову стаклару.

Оставите одговор