“Срећни понедјељак“ у Меркатору

БАЊА ЛУКА -Меркатор Бања Лука од 07. марта уводи ново трајање познате акције “Срећни понедјељак” уз мноштво других празничних попуста. Умјесто досадашњег одобравања попуста понедјељком на свјеже месо, воће и поврће од 16:00 до 22:00, попуст у склопу акције “Срећни понедјељак” важећи је сваког понедјељка цијели дан почевши од 07. марта. Исти дан у МЦ […]

петак, март 4, 2011 / 16:15

БАЊА ЛУКА -Меркатор Бања Лука од 07. марта уводи ново трајање познате акције “Срећни понедјељак” уз мноштво других празничних попуста.

Умјесто досадашњег одобравања попуста понедјељком на свјеже месо, воће и поврће од 16:00 до 22:00, попуст у склопу акције “Срећни понедјељак” важећи је сваког понедјељка цијели дан почевши од 07. марта. Исти дан у МЦ Бања Лука биће одржано друго по реду наградно извлачење добитника у склопу акције “Срећни понедјељак”. Наградна игра траје све до 31. марта, у склопу које се могу освојити вриједне награде као што су ЛЦД ТВ, веш машина и други кућански апарати.
 
У периоду од 07. до 13. марта Меркатор је припремио акцију под називом “Дани рибе” у оквиру које купце очекују попусти на рибу и рибље производе на цијели низ брендова и то, 10% попуста на комплетан асортиман брендова Фрателло, Фрико, Тропик рибарство и Ледо те 15% попуста на бренд Рио Маре.
 
Традиционално, Меркатор је припремио и програм обиљежавања Дана жена који ове године укључује викенд акцију са попустима на козметичке препарате чак и преко 20% те креативне радионице за дјецу посвећене мамама које ће се одржати у Лумпи играоници у Меркатор центрима у Бања Луци, Брчком и Градишци.
 
Ни то није све. Купце који остваре куповину у вриједности 50 КМ и више у Хипермаркету МЦ Бања Лука 07. и 08. марта, Меркатор и цвјећара “Нарцис” поклањају 20% попуста на букете и цвијетне аранжмане у цвјећари “Нарцис” у Меркатор Центру Бања Лука. На сам “Дан жена” дамама које посјете Меркатор трговине припремљена су слатка поклон изненађења, али и друге погодности које ће открити на лицу мјеста. 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *