Боље игра него штрајк: Реми Милана и Лација на отварању Серије А

Милан и Лацио одиграли 2:2 на отварању нове сезоне Серије А. Феноменално прво полувријеме. Лацио водио 2:0, головима Клосеа и Сисеа. Ибрахимовић и Касано одличан тандем. Послије три и по мјесеца, кренула је нова сеyона у Серији А и то у каквом стилу! Част да отворе нову сезону (чији је почетак био одложен због штрајка […]

субота, септембар 10, 2011 / 14:18

Милан и Лацио одиграли 2:2 на отварању нове сезоне Серије А. Феноменално прво полувријеме. Лацио водио 2:0, головима Клосеа и Сисеа. Ибрахимовић и Касано одличан тандем.

Послије три и по мјесеца, кренула је нова сеyона у Серији А и то у каквом стилу!

Част да отворе нову сезону (чији је почетак био одложен због штрајка Синдиката фудбалера), добили су бранилац титуле Милан и римски Лацио, који је овог љета остао без Муслере (прешао у Галатасарај), али је довео сјајан нападачки тандем – Мириослава Клосеа и Ђибрила Сисеа.

Спектакуларно прво полувреме одиграли су клубови који представљају богати италијански сјевер и сиромашнији италијански југ.

На крају, Милан – Лацио 2:2. Четврти узастопни реми ова два тима.

Лацио је био задовољан бодом, али је та игра могла да му се освети у судијској надокнади да је резервиста Алешандре Пато боље шутирао из сјајне позиције.

Судија је прилично изнервирао играче Милана, када је у 90+5 минуту свирао крај меча, иако је домаћин имао корнер.

Лацио је остао непоражен на "Сан Сиру", тачније заслужио је бод, али је и даље без побједе над Миланом још од 1998. године. Тада је Лацио на "Олимпику" савладао Милан 2:1. А на "Сан Сиру" Лацио није побједио још од 1989. године!

Из ове утакмице могли смо да наслутимо да ћемо гледати много занимљивије утакмице у најјачој италијанској лиги, али и квалитетнији фудбал.

Јувентус, који је отворио нови, спектакуларан стадион, жели да прекине доминацију клубова из Милана. У том циљу доведени су Мирко Вучинић, Андреа Пирло, остали су Милош Красић, Алесандро дел Пјеро.

Интер, са Дејаном Станковићем који у недељу прославља свој 33. рођендан (или "Скоти Пипен" како он зове тај рођендан), али и са Дијегом Форланом жели да поврати титулу…Оставите одговор