"БГ Синдикат" дијели нови албум бесплатно на интернету

БЕОГРАД – Реп састав "Београдски синдикат” објавио је трећи албум "Дискретни хероји”, који се може бесплатно скинути преко сајта www.beogradskisindikat.com. „Осjетили смо потребу да албум издамо на овакав начин. Сматрамо да људи којима су посвећене ове пjесме нису наша публика, конзументи, сљедбеници и фанови, већ пријатељи са којима желимо да подијелимо наше идеје”, саопштио је […]

четвртак, јул 22, 2010 / 15:36

БЕОГРАД – Реп састав "Београдски синдикат” објавио је трећи албум "Дискретни хероји”, који се може бесплатно скинути преко сајта www.beogradskisindikat.com.

„Осjетили смо потребу да албум издамо на овакав начин. Сматрамо да људи којима су посвећене ове пjесме нису наша публика, конзументи, сљедбеници и фанови, већ пријатељи са којима желимо да подијелимо наше идеје”, саопштио је „Београдски синдикат”.

Поводом објављивања новог албума са 17 нових ствари, београдски репери истичу да желе да њихови стихови „буду подршка на путу да сви заједно постанемо бољи људи”.

„Албум је посвећен дискретним херојима, свима који воде свакодневне битке, који се не предају без обзира на околности, који никада не стављају себе испред других и који прије свега и даље вјерују у сутра”, наводи се у саопштењу.Оставите одговор