Авионска несрећа у Гани: Путници страдали, посада преживјела

Tеретни авион боинг 727-200 је приликом слијетања на аеродрому у Гани промашио писту и ударио један минибус у коме је страдало свих 10 путника, али је посада авиона преживјела, навели су званичници. Како јавља АФП, четири члана посаде авиона нигеријске авиокомпаније "Аллиед Аир" преживјела су несрећу и пребачена у локалну болницу. Према изјавама очевидаца авион […]

недеља, јун 3, 2012 / 11:52

Tеретни авион боинг 727-200 је приликом слијетања на аеродрому у Гани промашио писту и ударио један минибус у коме је страдало свих 10 путника, али је посада авиона преживјела, навели су званичници.

Како јавља АФП, четири члана посаде авиона нигеријске авиокомпаније "Аллиед Аир" преживјела су несрећу и пребачена у локалну болницу.

Према изјавама очевидаца авион је пробио ограду око аеродрома и ударио у минибус који се путем кретао на линији Нигерија-Гана. Званичник контролног торња аеродрома одбио је да коментарише несрећу, као и полицијски званичници.

Полиција и војска су блокирали прилазе мјесту гдје се авион срушио. Локална телевизија приказала је снимке авиона који лежи насред пута са оштећеним репом, преносе агенције.Оставите одговор