Пронађено тијело несталог Бањалучанина

У мјесту Понир, град Бањалука, пронађено је тијело Велимира Гатарића чији је нестанак пријављен у уторак, 16. фебруара, рекла је Срни портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука Марија Маркановић. Тијело Гатарића пронашли су око 13.30 часова припадници ЦЈБ Бањалука заједно са другим организационим јединицама МУП-а Републике Српске и локалним становништвом. Увиђај су извршили припадници Сектора […]

субота, фебруар 20, 2016 / 16:22

У мјесту Понир, град Бањалука, пронађено је тијело Велимира Гатарића чији је нестанак пријављен у уторак, 16. фебруара, рекла је Срни портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука Марија Маркановић.

Тијело Гатарића пронашли су око 13.30 часова припадници ЦЈБ Бањалука заједно са другим организационим јединицама МУП-а Републике Српске и локалним становништвом.

Увиђај су извршили припадници Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Бањалука заједно са дежурним мртвозорником Дома здравља Бањалука који су утврдили да нема елемената кривичног дјела.

"Гатарић је нестао у уторак око 14.00 часова када се удаљио у непознатом правцу са радног мјеста у Бањалуци", рекла је Маркановићева, а његов нестанак полицији је пријављен у 17.30 часова.



Оставите одговор