Коначно: Сопот снимио спот

Бањолучки бенд Сопот јуче је на подручју Националног парка "Сутјеска" снимио спот за пјесму "Бесконачност". Спот је сниман на Трновачком језеру, Сухој долини и Пријевору, у подножју Маглића. Бањолучанин Дајан Јаворац је био задужен за режију, а Марко Фехер радио је костиме за овај спот. "Снимање спота било је прилично напорно како за чланове бенда […]

уторак, јул 8, 2014 / 13:00

Бањолучки бенд Сопот јуче је на подручју Националног парка "Сутјеска" снимио спот за пјесму "Бесконачност".

Спот је сниман на Трновачком језеру, Сухој долини и Пријевору, у подножју Маглића. Бањолучанин Дајан Јаворац је био задужен за режију, а Марко Фехер радио је костиме за овај спот.

"Снимање спота било је прилично напорно како за чланове бенда тако и за нас из продукције али водила нас је еуфорија и жеља да то урадимо најбоље што можемо и баш онако како смо замислили на овим прекрасним локацијама, а чланови Сопота дали су ми потпуну слободу у режији " рекао је Дајан Јаворац.

Он је режирао и видео спот за најновији сингл "Један" регионално популарног састава Ортодокс Келтс који је такође сниман на подручју Националног парка "Сутјеска, а и за режију овог спота Дајан је од чланова бенда добио потпуну слободу у режији.

Чланови Сопота су рекли да је ово сјајно искуство за њих, које ће бенд памтити заувијек, а кажу да их је фасцинанта природа дословно оставила без даха.



Оставите одговор