СП слави 20. рођендан: Укоријењени смо у бићу народа

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић са члановима најужег руководства партије одржаће данас у Бањалуци конференцију за новинаре поводом 20 година од оснивања странке. На конференцији ће бити ријечи о политичком дјеловању партије у претходне двије деценије, активностима које ће обиљежити јубиларну годину, те плановима за наредни период. "Након конференције за новинаре поводом овог значајног […]

понедељак, јун 3, 2013 / 09:56

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић са члановима најужег руководства партије одржаће данас у Бањалуци конференцију за новинаре поводом 20 година од оснивања странке.

На конференцији ће бити ријечи о политичком дјеловању партије у претходне двије деценије, активностима које ће обиљежити јубиларну годину, те плановима за наредни период.

"Након конференције за новинаре поводом овог значајног јубилеја биће одржана и свечана сједница Извршног одбора Главног одбора партије", саопштено је из СП-а.

Социјалистичка партија основана је 2. јуна 1993. године. Ова странке се током 20 година постојања развила у модерну партију која на јасан начин даје алтернативу социјалним, економским и другим изазовима, а истовремено је дубоко укоријењена у демократском бићу грађана Републике Српске, саопштено је из Социјалистичке партије.

Конференција за новинаре биће одржана у 13.00 часова у просторијама партије.



0 КОМЕНТАРА

  1. Svaka cast Djokicu i Dacicu da su progovorili o ulozi socijalista i Slobodana Milosevica u stvaranju i ocuvanju Srpske. Da nije Milosevic rekao stop poslije Mrkonjica otisla bi i Banja Luka, ali to se brzo zaboravi, zaboravilo se ko je hranio Srpskui u ratu, ko je slao pomoc u naoruzanju i na kraju krajeva ko je stajao iz nas citav rat. Prijedore i Rammstajne ko su ratni profiteri u Republici Srpskoj, ko je opljackao ovaj narod, ko je pokupovao preduzeca u privatizaciji i otpustio radnike, ko je godinama sjekao šume, prodavao struju… sve ste zaboravili ili ne zelite da se sjetite. Gje su tu socijalisti?

  2. excalibur, 03.06.2013. 21:21:04
    Milošević je prvo pokušao Vens-Ovenovim planom da se dodvori Zapadu, tako je i Krajinu dao samo da mu ostave njegovu Srbiju i Kosovo, pa je i u Dejtonu dobar deo srpske zemlje dao (podsetimo, srbi su gruntovno vlasnici 75% površine BiH). Zatim kad je sve to prošlo i kada je trebalo dalje BiH i RS gurnuti u kolonijalizam, privatizacijom, uništavanjem privrede i deindustrijalizacijom, postojeći model privatizacije i svojinskog oblika vlastništva preduzeća, kada je trebalo nametnuti ovu posojeću tendersku privatizaciju Milošević je u velikoj meri pomogao puč u RS. Pomogao je da se na vlast dovedu izdajnici 1998. I to oni isti izdajnici koji će učestvovati u njegovom rušenju 2000. u znak zahvalnosti što ih je doveo na vlast.
    Tako vidimo da je za Zapad Milošević od faktora mira i stabilnosti 1995. postao balkanski kasapin 1999. kada je na red došlo Kosovo. E pošto nije bilo dovoljno što je dobrim delom predao Zapadu zapadne srpske zemlje, došlo je na red Kosovo i Metohija, Sandžak, Vojvodina. Na kraju sz tražili i njegovu glavu. Tako to ide sa stalnim uslovljavanjem Zapada. To isto radi i ovi bednici izdajnici samo ispunjavaju sve njihove uslove. A šta je sledeće. Na kraju će svi ovi naši izdajnici koji sada kleče pred Zapadom, kad sve izdaju i predaju i samo završiti na njihovim sudovima, a svi bankarski računi po kojekakvim ostrvima blokirni, novac konfisovan, narod u izumiranju, RS i Srbije kolonije Evrospke Unije.

  3. excalibur, 03.06.2013. 21:21:04

    Питаш гдје су ти ту социјалисти, ено их у шумама, краду шуме, неки лафо буду мало ухапшени, ко Љубојевић, а неки и даље краду. Питаш гдје су профитери, па ето их у спрс-у и осталим режисмким странкама!
    Милошевић је предао војнички одбрањено Српско Сарајево, тако да му тај договор у Дејтону не служи на част, а Дејтон смо изгурали на свјетло дана ми и Радован Караџић који је заложио и свој живот за то дјело и за компактну РС, зацртане циљеве српског народа у БиХ је остварио др Радован Караџић, а најтеже му је било кад су му завртали руку баш социјалиста милошевић и булатовић са Грком Мицотакисом, па после тога и санкције ударише на нас, срамота је то социјалистичка срамота, комуњаре, најподмуклији љигави типови који су се искотили из комунистичких шињела!x-(

Оставите одговор