Разводи се еврокрем: Хајди Клум и Сил

После скоро четири мјесеца од обајвљивања да више не живе заједно, Хајди Клум је поднијела је захтев за развод брака. Пар се растао почетком године, а портпароли бивших супружника су потврдили да је бракоразводна парница покренута, али нису жељели да кажу да ли ће Хајди тражити старатељство над њихово четворо дјеце, као ни како ће […]

субота, април 7, 2012 / 14:50

После скоро четири мјесеца од обајвљивања да више не живе заједно, Хајди Клум је поднијела је захтев за развод брака.

Пар се растао почетком године, а портпароли бивших супружника су потврдили да је бракоразводна парница покренута, али нису жељели да кажу да ли ће Хајди тражити старатељство над њихово четворо дјеце, као ни како ће да подјеле имовину стечену у седмогодишњем браку.

Портал "ТМЗ" пише да је захтев за развод поднијет у Лос Анђелесу, а да су "непремостиве разлике" разлог за крај њиховог брака.

Хајди Клум и Сил венчали су се 2005. године и имају четворо дјеце, а у јануару су саопштили да је дошао крај њиховој љубави.

"Уживали смо у седам дивних и срећних година брака и послије много преиспитивања одлучили смо да се растанемо. И даље дубоко поштујемо једно друго и узајамно се много волимо, али смо кренули у различитим правцима" навео је тада пар у заједничком саопштењу.

Неколико дана касније, Сил се појавио на једној америчкој телевизији и рекао да постоји могућност да се пар помири, а сада је сигурно да од тога нема ништа.



0 КОМЕНТАРА

  1. 😀
    Чуј расистички, па наслов је одличан…биће да претходни коментатор има неких расистичких помисли B-)
    http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=13&idnovost=19293
    Ево што је ова вијест пригоднија него овај еврокрем 😀
    Најбоље би било да само политику објављују 😛

Оставите одговор