У Бору умро брат осумњиченог за тешко убиство двогодишње дјевојчице

У притвору Полицијске управе Бор ноћас је преминуо четрдесетогодишњи Д.Д. из тог мјеста коме је одређено задржавање због сумње да је помогао осумњиченом Д.Д. за убиство двогодишње Данке Илић након извршеног кривичног дјела.

недеља, април 7, 2024 / 18:15

Д.Д, којем је јуче одређено задржавање до 48 часова, позлило је ноћас и упркос правовременом реаговању полицијских службеника и љекара Дома здравља у Бору, који су покушали реанимацију, он је у 3.10 часова преминуо, а мртвозорник је констатовао природну смрт, саопштио је МУП Србије.

О догађају је одмах обавијештено Више јавно тужилаштво у Зајечару које је наложило обдукцију на Институту за судску медицину у Београду.

Полиција је јуче ухапсила Р.Д. /67/ и Д.Д. /40/ због сумње да су педесетогодишњем Д.Д, осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић, помогли да премјести тијело дјевојчице са депоније у околини Бањског поља на за сада непознату локацију на подручју Бора.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а припадници МУП-а су у четвртак, 4. априла, ухапсили Ј.С. и Д.Д. због сумње да су убили девојчицу.

Потрага за тијелом Данке Илић се наставља, а двојици осумњичених за убиство одређен је притвор до 30 дана. Д.Д. је током саслушања у потпуности признао извршење кривичног дјела, док се Ј.С. бранио ћутањем.



Оставите одговор