Дрварски ДНС: СНСД троши паре и на кувано вино

Локална власт, односно челници дрварског СНСД-а довели су овај град до крајњих граница пропасти, саопштено је из дрварског ДНС. – Да моћницима из СНСД-а није нимало стало до грађана Дрвара показали су својом небригом много пута и у свим сферама живота. Чак и приликом ових последњих временских неприлика правили су подјеле, па су се понашали […]

субота, фебруар 25, 2012 / 13:17

Локална власт, односно челници дрварског СНСД-а довели су овај град до крајњих граница пропасти, саопштено је из дрварског ДНС.

– Да моћницима из СНСД-а није нимало стало до грађана Дрвара показали су својом небригом много пута и у свим сферама живота. Чак и приликом ових последњих временских неприлика правили су подјеле, па су се понашали у оном њиховом маниру „не дирајте ништа, то је наше и ми ћемо чистити снијег тамо гдје је наш интерес“.

ДНС-овци навода да тако раде и са свим осталим у Дрвару, а види се то и по Радничком дому који њима служи само за организовање приватних и партијских журки, а рачун наравно испоставе општини да плати, а до којих граница иде њихова безобзирност показују и поједини такозвани „народни представници власти“ па бесконачно узурпирају општинско возило за своје потребе, али ту није крај, под образ појединцима из СНСД-а стане и захтјев да им општина плати и кувано вино, јер они се санкају па треба да се мало на тај начин и загрију.

ДНС пишпе да чланови СНСД сматрају да то тако треба, јер све је то њихово, само њихови нису радници који остају без посла. Актуелна влат ни у једном моменту није показала интерес ни жељу да разматра ситуацију која се десила у граду када је 114 радника „Финвеста“ остало без посла.

-Шта ће сада ти људи и њихове породице, како ће преживјети без примања,шта планира руководство „Финвеста“ да уради у предстојећем периоду, то све очито локалну власт нимало не занима, јер умјесто да су организовали неке састанке са свим релевантним структурама како би се изнашло неко рјешење за насталу ситуацију, они се по Ливну баве политичким сплеткарењима и продавањима српских интереса ради личне користи и министарских фотеља – кажу у ДНС.

Даље се наводи да СНСД није брига ни за пословање фирми у Дрвару ни за раднике што остају без посла ни за њихове породице и дјецу, да ли ће у овим тешким временима имати макар и за хљеб.

-Локална власт није помислила да би требало нешто предузети, те сазвати ванредну сједницу Општинског вијећа како би се разматрали ови пробелми и изнашла нека рјешења. Локалну власт то очито не занима и она тиме неће да се замара. Срамотно да неможе срамотније – стоји на крају саопштења дрварског ДНС.



0 КОМЕНТАРА

  1. Боки, у великој си заблуди, има ли ико на цијелом дуњалуку да може и помислити да слом црвених крене из Титовог Дрвара, да ли си Ти нормалан, па болан Боки, у том истом Титовом Дрвару су црквена врата била закована до пред сам рат, они ће бити јарко црвени и за 100 година, тамо комунизам може умријети једино ако их заспеш напалмом, ја Ти кажем.

  2. Ne vjerujte Marku nikada. Čovjek bez riječi, bez obraza, vlasnik života i smrti u PD. Niko ne može da se zaposli ni kao čistač ulice bez njegovog amaneta. Znam ljude pred penzijom u budžetskim preduzećima koji su morali da potpišu pristupnicu dns-u , ili otkaz. Marko bog, a Mućak glavni svetac. Zamislite čovjeka kojem je nadimak MUĆAK!E, taj je markova desna ruka. A, stručna sprema- osnovna škola.

  3. Bilo bi interesantno ispitati gdje je ranije bio aktivan sadasnji predstavnik DNS u Drvaru. Tada bi vjerovatno isplivalo na povrsinu da je bio vrlo istaknutu clan SNSD-a i u prvom mandatu „najveceg – mislim najkrupnijeg sina naseg naroda a bogami i neke narodnosti“ bio osoba od njegovog najveceg povjerenja.
    E sad sto je njegovom drugom mandatu jedan drugi drvarcanin sa nekretninama u Drvaru, Banja Luci, sarajvu, Tuzli, Beogradu, Novom Sadu, Becu i jos ponegdje na plavome morskome zalu uspio zadobiti vodjino povjerenje i potisnuti ovog prvog je vjerovatno uticalo i na njegovo saltanje u DNS.
    Ali meni je karakteristicna situacija sa trgovinom u Dejtonu sa Drvarom kada je Tudjman tvrdio i dokazao da u Drvaru prije rata je zivjelo vrlo malo Srba, mada su se zustri srpski politicari tvrdili da ih je do 1991 bilo oko 93% od ukupnog broja stanovnika.

Оставите одговор