78 мјесних заједница у Брчком добиле 3.000 КМ

Представници свих 78 мјесних заједница у Брчко дистрикту потписали су данас са градоначелником Драганом Пајићем уговоре о додјели грантова за ову годину у појединачним износима од 3.000 КМ. Ријеч је о средствима из локалног буџета за 2011. фискалну годину која су намијењена раду мјесних заједница, рекао је шеф Одјељења за административне и стручне послове у […]

среда, мај 18, 2011 / 16:05

Представници свих 78 мјесних заједница у Брчко дистрикту потписали су данас са градоначелником Драганом Пајићем уговоре о додјели грантова за ову годину у појединачним износима од 3.000 КМ.

Ријеч је о средствима из локалног буџета за 2011. фискалну годину која су намијењена раду мјесних заједница, рекао је шеф Одјељења за административне и стручне послове у Влади дистрикта Нико Стопарић.

"Износи су предвиђени за редован рад мјесних заједница, односно за плаћање струје, воде, смећа и осталих комуналија, те за канцеларијски материјал. Све је у складу са достављеним планом и програмом рада, које доставља свака мјесна заједница", напоменуо је Стопарић.

Иако каже да је свјестан да су додијељена средства недовољна, Стопарић је истакао да многи предсједници мјесних заједница "домаћинским пословањем ипак успијевају да саставе крај с крајем".Оставите одговор