3Д снимци долазе на Јутјуб

Компанија "ЛГ Електроникс" и "Јутјуб" успоставили су партнерство које ће омогућили корисницима мобилних телефона да поставе тродимензионалне снимке (3Д) на популарни Интернет сервис за размјену видео садржаја, саопштио је "ЛГ". Нови "премиум смарт" телефони компаније "ЛГ", базирани на "андроид" оперативном систему, омогућиће корисницима не само снимање и гледање 3Д снимака без 3Д наочара, већ и […]

петак, фебруар 18, 2011 / 11:01

Компанија "ЛГ Електроникс" и "Јутјуб" успоставили су партнерство које ће омогућили корисницима мобилних телефона да поставе тродимензионалне снимке (3Д) на популарни Интернет сервис за размјену видео садржаја, саопштио је "ЛГ".

Нови "премиум смарт" телефони компаније "ЛГ", базирани на "андроид" оперативном систему, омогућиће корисницима не само снимање и гледање 3Д снимака без 3Д наочара, већ и да те снимке поставе на "Јутјуб" и тако их моментано подијеле са другима.

"Јутјуб" и "ЛГ" одлучили су да успоставе сарадњу како би омогућили корисницима мобилних телефона приступ 3Д садржајима на веома једноставан начин.

"Оптимус 3Д је најновији драгуљ компаније ‘ЛГ’ међу ‘смарт телефонима’. Овај телефон представља наш одговор на два кључна проблема са којима се 3Д технологија тренутно суочава, а то су ограничена мобилност и неопходност коришћења посебних наочара", изјавио је предсједник извршног одбора „ЛГ Електроникс Мобиле“ Јонг-сеок Парк.

Партнерство ће омогућићити и да на врло једноставан начин креирају и приступају великим 3Д садржајима.Оставите одговор