Знате ли шта је Чанкова крпа?

У Српској немамо организације такве снаге и организованости, какви су СНП Наши у Србији. Мада се то хоће тако представити, српске екстремно десничарске групе у Србији нису ни близу толико јаке и утицајне, колико то тврде примаоци страних донација за борбу против "фашизма у Србији" и сличних непостојећих глупости. Питање је и колики је то […]

понедељак, јануар 14, 2013 / 15:11

У Српској немамо организације такве снаге и организованости, какви су СНП Наши у Србији.

Мада се то хоће тако представити, српске екстремно десничарске групе у Србији нису ни близу толико јаке и утицајне, колико то тврде примаоци страних донација за борбу против "фашизма у Србији" и сличних непостојећих глупости.

Питање је и колики је то облик екстремизма, обзиром да велику већину ставова за које се залажу јавно ове организације, подржава не само већина здраворазумских појединаца одрасле доби у Србији, већ и било ко нормалан из свијета. Барем ако ишта зна о дефиницији државе.

Ево, напримјер, чиме се баве "екстремисти", које често оптужују да их финансирају Руси, будући да у Руској Федерацији постоји нека врста Путин-југенда по имену Наши.

Осим сагласног поднаслова, даље слиједи њихово саопштење у цјелости.

Оно са чим се и ми слажемо

Aктивисти СНП НАШИ из Новог Сада су синоћ испред просторија ЛСВ спалили тзв. заставу Војводине, у народу познатију као "Чанкова крпа", а затим остатке нагореле и поцепане заставе окачили на врата ове странке као новогодишњу честитку.

СНП Наши су овом акцијом желели да пруже подршку свом активисти Стефану Петровићу који је предходне године у политичком поступку осуђен на 15 дана затвора због паљења тзв. заставе Војводине али и да покажемо да ћемо у 2013. години наставити кампању против аутономаша у северној Србији.

СНП Наши подсећају да је Уставном суду предат предлог за покретање поступка за забрану партије ЛСВ због њеног противуставног деловања.

Информативна служба СНП Наши0 КОМЕНТАРА

 1. Ма јашта, јаке су партизанске организације, све са педером кораћем, па са усташом чанком, наташом кандић, бисерсерка, чеда беда, весна пешић, висковић, турајлић, басара, перо луковић …и остала плејада одабраних антифа каки-комуњара!

 2. partizan, 15.01.2013. 08:58:58

  По чему је то твој либерализам и глобалистички поредак свијета бољи од нацизма? Квирија је по теби ок? Што су онда сад Французи изашли на протест, против вас лгбт, да није од добра?
  Шта тебе погађа у ставовима НАШИ-их? Или Образа? Или НС?
  Са чим се ти не слажеш, па и све да се не слажеш, то је твоја лична ствар, неког савршено заболи патка за то за шта си ти, а за шта ниси, зато не паметуј!

 3. @ rammstein

  vidiš mačak ja se aktivno borim protiv obguza, nacionalnog gnoja i sličnih izmeta i veoma sam ponosan na svoju ulogu oko zabrane. Takođe se aktivno borim protiv toga da se ravnogorskom pokretu daju prava. Takođe se borim protiv ekspanzije lgtb pokreta ali i svih religijskih uplitanja u državne stvari. Uključen sam u aktivnosti da se u Hrvatskoj proglasi krivični zakon protiv isticanja ustaških simbola i retorike. O tome ne trubim na sva usta. Mnoge stvari se mogu veoma tiho uraditi. I ne možeš zamisliti koliko je teško protiv ovog zlotvora na kojeg ti i ostali samo kmečite i vrečite. Činjenica je da je narod ovdje prije svega lijen i neobrazovan pa mnoge stvari mogu proći, pogotovo patiJotska sranja.

Оставите одговор