Зимоњић и Среботиник у финалу!

Браниоци трофеја Ненад Зимоњић и Катарина Среботник играће у финалу микс дубла на Ролан Гаросу. Српски тенисер и његова партнерка из Словеније, оправдали су улогу првог фаворита у мјешовитом дублу, пошто су у полуфиналном дуелу надиграли Рускињу Нађу Петрову и Британца Џејмија Мареја са 2:0, по сетовима 7:6, 7:6, после 98 минута игре. Ненад Зимоњић […]

среда, јун 1, 2011 / 18:35

Браниоци трофеја Ненад Зимоњић и Катарина Среботник играће у финалу микс дубла на Ролан Гаросу.

Српски тенисер и његова партнерка из Словеније, оправдали су улогу првог фаворита у мјешовитом дублу, пошто су у полуфиналном дуелу надиграли Рускињу Нађу Петрову и Британца Џејмија Мареја са 2:0, по сетовима 7:6, 7:6, после 98 минута игре.

Ненад Зимоњић и Катарина Среботник, који већ дуго времена успешно наступају у тандему, за титулу у Паризу бориће се са победницима дуела Јармила Гајдосова (Аустралија)/Томаш Белучи (Бразил) – Кејси Делаква (Аустралија)/Скот Липски (САД).

Зимоњић и Среботникова бране титулу у мјешовитом дублу, коју су освојили прошле године. Њима је то био други трофеј у Паризу, будући да су славили и 2006.

Осим тога Словенка и Србин играли су још два финала – 2007. и 2008. године, али су тада претрпели поразе.Оставите одговор