Жерар Улије се опрашта од тренерског посла

Жерар Улије највјероватније ће окончати своју тренерску каријеру због здравствених проблема због којих је морао у јуну да напусти клупу Астон Виле. Подсјећамо, 63-годишњи француски стручњак има дугогодишње срчане проблеме због којих је већ једном морао да паузира, и то у вријеме док је радио у Ливерпулу, да би овог љета поново био приморан да […]

уторак, септембар 20, 2011 / 08:47

Жерар Улије највјероватније ће окончати своју тренерску каријеру због здравствених проблема због којих је морао у јуну да напусти клупу Астон Виле.

Подсјећамо, 63-годишњи француски стручњак има дугогодишње срчане проблеме због којих је већ једном морао да паузира, и то у вријеме док је радио у Ливерпулу, да би овог љета поново био приморан да престане да се бави овим стресним послом.

– Мислим да је моја тренерска каријера завршена, морам да се помирим са тим. Међутим, остаћу везан за фудбал пошто ћу наставити да радим као телевизијски коментатор, рекао је Улије.

У својој каријери, поред Ливерпула и Астон Виле Француз је водио и Лион, Пари Сен Жермен и Ланс, као и млађе селекције Француске.Оставите одговор