Збогом Брус Ли – панкбураши у ДФК

У ДФК, у четвртак, 05.05.2011. са почетком у 22.30 долази регионална атракција, бенд који је основао жанр панкбураши, новосадски Збогом Брус Ли. Ови откачени Војвођани, чији је посљедњи албум ‘Уклети салаш’ одушевио многобројне критичаре своје хитове извешће пред ДФК публиком. Своје виђење панка помијешали су с класичним војвођанским пјесмама и напјевима. Група Збогом Брус Ли […]

среда, мај 4, 2011 / 20:21

У ДФК, у четвртак, 05.05.2011. са почетком у 22.30 долази регионална атракција, бенд који је основао жанр панкбураши, новосадски Збогом Брус Ли.

Ови откачени Војвођани, чији је посљедњи албум ‘Уклети салаш’ одушевио многобројне критичаре своје хитове извешће пред ДФК публиком. Своје виђење панка помијешали су с класичним војвођанским пјесмама и напјевима.

Група Збогом Брус Ли настала је још 1992. под утицајем група Мисфитс, Рејмонс, Тој Долс, Ти-Рекс и њима сличних.

Са једне стране – тамбура и аутохтони војвођански бегеш, са друге стране – рокерска електрична гитара у пратњи бубња. Спој традиције и модерног, спој акустике и електрике, спој панка и Звонка Богдана, спој Џима Хендрикса и Јанике Балажа. Све ово вас очекује сутра у ДФК.

УЛАЗ ЈЕ БЕСПЛАТАН.Оставите одговор