Застава уз Теслу довољно говори

Маркица издата поводом годишњице сјећања на Николу Теслу, 1956. у САД.

петак, октобар 6, 2017 / 09:28


6 КОМЕНТАРА

  1. Јеси л’ то ти, ба, Сабахуд’не!?
   Мајмуне, све (али баш све!) што си написао је нетачно и лажно. Типична гебелсовска „промичба“ полуписменог антисрпског NGO-Scotta, односно НВО-СКОТА. Колико год се крио иза екавице, одају те смрдљиви „трагови“.
   Чуј „генијалца“: „прави Американац тру енд тру“, „америчке вредности“, „доследност капиталистичким идеалима запада“! WTF!? Какав токмак, нено драга!?
   Из које бајке, или боље, из којег скеча Монти-Пајтоноваца ти искочи, имбецилу? О чему булазниш, ретарде?!
   Потиче из двоструке (и по мајчиној и по очевој линији) српске православне свештеничке породице. Отац му је био свештеник СПЦ. Толико је био „одан“ и научен на капиталистичке идеале запада, да је умјесто да постане мултимилионер, обзиром на сва његова открића, изуме, допринос развоју и цјелокупни научни рад, на крају скончао и умро у биједи, заборављен у самачкој соби неког опскурног хотела. А они (ти „прави американци „тру & тру“, које помињеш) који су стајали иза њега добро су се „омастили“ и скупили грдно богатство. Какава је то Теслина „доследност“ „капиталистичким идеалима запада“, мајмуне?
   На његовој сахрани његов пријатељ, виртуоз на виолини Златко Балоковић, је њему у част, свирао „типичну америчку глазбу“, пјесму „ТАМО ДАЛЕКО“. Колико ли је то „патриЈотски“ и „американски“? Је ли, мишу?
   ‘Ајде, не срамоти се одгмижи до камена испод којег си испузао, патетични, биједни „спинујући“ црве.

   1. Hvala za ne bitne informacije, rodjo. Za nekog iz pliceg kraja genoloskog bazena i nije se za iznenaditi tvojoj promasenoj anologiji. Vreme ti je da se sklonis sa pozornice u neku prohladnu rupu punu arievsko-pravoslavnih mrtvih mozgova . Srbine „patrijoto“. Jedan je Tesla, Slobodan Um. Nista zajednicko sa ovim plemenima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *