Закључци ГО ПДП редовни и без искључења из странке

Партија демократског прогреса остаје досљедна својим принципима и циљевима из Програма обнове Републике Српске и свим средствима ће се борити за њихову реализацију у интересу свих грађана Републике Српске, један је од закључака сједнице Главног одбора ПДП.

субота, новембар 17, 2018 / 19:55

Главни одбор је потврдио кључне приоритете будућег дјеловања ПДП-а: доношење новог Изборног закона, промјена уређивачке политике РТРС и стављање овог јавног сервиса у функцију истинитог, објективног и непристрасног информисања грађана, те владавина права и дјеловање институција, посебно на откривању и кажњавању неријешених убистава.

Партија демократског прогреса ће у Републици Српској дјеловати као опозиција уз снажно промовисање и предлагање оних рјешења која су у интересу свих грађана РС, а не било које политичке партије, групе или појединца. На нивоу зједничких институција БиХ ПДП ће наставити да штити интересе Републике Српске и доприноси изградњи одговорних ставова српских представника у органима власти БиХ.

Шеф Клуба посланика ПДП-а у НСРС у наредних шест мјесеци ће бити Перица Бундало, а замјеник ће бити Јелена Тривић.2 КОМЕНТАРА

  1. Госпођа Јелена Тривић је, за мене особно, једна од најпозитивнија појава на претполитичкој позорници РС-а, као и цијелој БиХ. Била је она ту и раније, али се сада баш истакнула, посебно јавним обраћањем Вучићу. Млада, паметна, интелигентна и успјешна жена, са храброшћу какву већина њених мушких колега међу претполитичарима нема. Желим јој успјеха и среће у сваком раду, и професионалном и политичком ангажману, и здравље да је послужи.

Оставите одговор