Вукотино ново искључење: Костадин Васић више није члан СДС

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица искључио је из чланства Костадина Васића због теже повреде статута Српске демократске странке, изношења у јавност неистина и дезинформација и наношења озбиљне штете интересима Српске демократске странке.

субота, октобар 27, 2018 / 18:09

У изјави од 26.10.2018. године коју су пренијели одређени елекронски медији и портали Костадин Васић је изнио низ неистина и дезинформација против интереса Српске демократске странке и њених високих функционера Драгана Мектића, Младена Босића и Александре Пандуревић.

Недопустиви су иступи у јавности које је Васић направио, идентични онима које режим годинама користи када спинује и лажно отпужује Српску демократску странку. Такви иступи представљају грубо кршење Статута и Дисциплинског правилника Српске демократске странке и неће бити толерисани, и као такви представљају подршку режиму који настоји да у Републици Српској успостави диктатуру и страховладу.4 КОМЕНТАРА

 1. Да је В. Г. тако урадио са осталим лезиљебовићима и никоговићима којима је чланство у СДС-у донијело и паре и функцију и моћ,а за странку нијесу урадили ништа, те да није ишао у коалицију са Д.Чавићем који је растурио СДС и формирао НДП, а наравно ни са ПДП-ом, боље би СДС прошао на прошим и овим општим изборима. Тек да су Вукотини предходници знали и умјели да искористе значајну побједу на локалним изборима 2012. године, да ојачају странку и нешто паметно ураде за овај јадни народ. Ништа нико. Зато су и пропали. Ови на власти стекли искуство, мало крадуцкају, мало лажу, мало муљају око избора, користе паре јавних предузећа, повећају пензије 2,5%, а најнижа 178 КМ и вазда добијају изборе. Баја, уз помоћ ментора, држи све под контролом. Сад наводно хоће да се напаћено и гладно “српство уједини“ и то само на нивоу БиХ. Нијесу џаба одавно рекли да је политика к…,а пучина (народ) стока једна грдна.

  1. Jos da su kampanju usmjerili ka sebi i narodu a ne ka Dodiku, da su iznosili planove umjesto sto su prijetili i svadjali se kao tetkice, da budaletina Mektic nije drzao konferencije svake sedmice, da nisu zlopotrebljavali stradanje Davida, da nisu ispaljivali zolje, da je Vukota pameta kao sto nije, da su rekli koju losu na malog Bakira, da im BN nije vodio turbo-folk kampanju, da ih nije podrzavao Vaskovic, da nisu dijelili i svadjali narod za sta su druge optuzivali…. Dje bi im kraj bio?
   SNSD treba da uslovi buduce razgovore sa SDSom iskljucivanjem iz svih dogovora Vukote, Mehtica, Bosica, Pandurevicke, eventualno Sarovica (kratkosilazno a). Time bi pomogli i SDSu da se vrati na pravi put i ojaca. Necu da ulazim u to jesu li pobrojani izdajnici i spijuni ali jasno se vidi da su licemjerni, bahati, nepametni destruktivci.

 2. Зна ли неко шта је одлучено за Уроша Војиновића?
  И он је био кандидат за искључење.
  Неки дан пљују по Рајку Васићу а мени се све чини да је Рајко гледао Уроша на брчанској РТВ ХИТ код легендарног Неђе.
  Оно се више никада неће репризирати,ко је гледао зна шта је будућност СДС-а.
  Зато се надам да га је Вукота Говедарица помиловао.
  Биће још избора, а Рајко зна у којем правцу усмјерити СДС.

Оставите одговор