Вујановић се нада подршци Срба

Предсједнички кандидат владајућег ДПС-а Филип Вујановић очекује да ће добити подршку Срба у Црној Гори, јер је увијек водио политику добросусједских односа са Србијом и залагао се за партнерске и братске односе на бази поштовања двије независне државе и два блиска народа. "Зато очекујем и да они који се изјашњавају као Срби гласају за такву […]

недеља, март 24, 2013 / 07:39

Предсједнички кандидат владајућег ДПС-а Филип Вујановић очекује да ће добити подршку Срба у Црној Гори, јер је увијек водио политику добросусједских односа са Србијом и залагао се за партнерске и братске односе на бази поштовања двије независне државе и два блиска народа.

"Зато очекујем и да они који се изјашњавају као Срби гласају за такву политику, јер је то најбоља политика за црногорско-српске односе", поручио је Вујановић на предизборној трибини у Бијелом Пољу.

Он је истакао да се увијек залагао за бољи живот свих грађана Црне Горе.

"Побиједићу, јер сам се залагао за афирмацију Црне Горе, за владавину права и борбу против организованог криминала и корупције, за добросусједске односе, за економски напредак и наставак евроатлантских интеграција", рекао је Вујановић.

Предсједник ДПС-а Мило Ђукановић рекао је да је Вујановић у претходном мандату показао да је, прије свега, одговоран човјек, државник и родитељ, који је увијек максимално био посвећен демократском и економском напретку Црне Горе.

Он је навео да је немјерљив Вујановићев допринос обнови црногорске независности, њеној међународној афирмацији и успјешном евроатлантском путу.

Предсједнички избори заказани за 7. април биће шести од увођења вишестраначког система у Црној Гори, односно други након стицања независности 2006. године.Оставите одговор