Вучић: Има наде за Србију, кад ми побјеђујемо

Предсједник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да је та странка побиједила на локалним изборима у Земуну освојивши више од 50 одсто гласова и оцијенио да је то знак да Србија вјерује да може да живи боље и да има наде. Вучић је у обраћању новинарима у општинском сједишту напредњака у Земуну, после […]

понедељак, јун 3, 2013 / 00:15

Предсједник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да је та странка побиједила на локалним изборима у Земуну освојивши више од 50 одсто гласова и оцијенио да је то знак да Србија вјерује да може да живи боље и да има наде.

Вучић је у обраћању новинарима у општинском сједишту напредњака у Земуну, после локалних избора у тој општини, рекао да је на основу 95 одсто обрађених резултата СНС освојила 51,52 одсто гласова.

СПС је освојила 11,69 одсто гласова, ДС – 8, 92 одсто, ДСС и Двери – 6,81 проценат, радикали 4,23 одсто, ЛДП – 4,14 одсто, а УРС – 0,98 процената.

Вучић је рекао да је ово први пут у 25 година од вишестраначја да је нека странка у једној општини успјела да добије натполовичну већину.

Према његовим ријечима, то показује подршку грађана борби против корупције и криминала као и подршку борби за бољу и модернију Србију.Оставите одговор