Василије за Курир: Не знам о чему прича

"Службовао је код мене, али је отишао. Немам појма о чему прича. То је све што могу да вам кажем", казао је за Курир владика Василије Качавенда, упитан шта мисли о оптужбама које је на његов рачун јучер у исповијести за Радиосарајево.ба изнио бивши ђакон и монах Бојан Јовановић. Редакција радио Сарајева није успјела добити […]

уторак, јун 21, 2011 / 12:48

"Службовао је код мене, али је отишао. Немам појма о чему прича. То је све што могу да вам кажем", казао је за Курир владика Василије Качавенда, упитан шта мисли о оптужбама које је на његов рачун јучер у исповијести за Радиосарајево.ба изнио бивши ђакон и монах Бојан Јовановић.

Редакција радио Сарајева није успјела добити реакцију зворничкотзузланског владике. Но, судећи по ономе што је рекао за Курир, реакција је очекивана.

Јовановић је Качавенду оптужио за сексуално искориштавање, педофилију, разврат, па чак и умијешаност у (само)убиство младог богослова Милића Блажановића.

Његове наводе потврдио је и адвокат Душко Томић, који је такођер потврдио да је Јовановић од владике узео новац у замјену за шутњу, али се овај ипак предомислио.0 КОМЕНТАРА

 1. Pa isto je to, radio sarajevo ili kurir, svejedno nam ne misle dobro, al navikli smo već da je vladika Vasilije „silovao sve Bošnjakinje po Bijeljini, sve đakone po Šekovićima a evo sad i po Bijeljini“, pitam se samo kako to da svi ćute a ni ja, kao njegov najbliži prijatelj, o tome ne znam ništa, možda mi nije prijatelj?

 2. Бокице, Бокице ви црно-мантијаши би баш вољели да ми сви гледамо своја посла и да вас не дирамо док оргијате са дјецом од 13 година !!! Е нема тога више Бокице дошло је вријеме да се шлјаму попут вас покаже гје му је мјесто !!! И заборавих ти рећи смрдиш више него твој владика из чијег шупка вириш !!! Или је можда он у твом шупку тренутно, нисам баш сигуран :D:D:D:D:D

 3. Bokac, sve znaš, ali rođaci njegovi , i prijatelji imaju debele koristi od njega.
  Koliko plaća onoga rođaka u Italiji?
  Ne zjb, već ga savjetuj da se pokaje, da one penzije vrati penzionerima, pa znaš samo kakve gadosti se pričaju o njemu u manastirima među monasima.
  Džaba ga braniš, provalili su ga odavno upravo oni .Sjećaš li se šta se o njemu govorilo za vrijeme izbora patrijarha?
  on je sotona, i likom , i djelom.

 4. То је већ нешто друго, то какав је човјек и како се понаша је нешто сасвим друго, ја само кажем да сам сит више оваквих глупости, свако мало па објаве „неки свештеник блудничио са неким дјечацима“, што је пуно пуно је.

 5. А јеси ти напоран човјек, попусти мало ако си ти атеиста боли друге брига за то иди лијечи своје комплексе негдје друго, на б92 нпр., не може се теби објаснити кад овог човјека знаш само преко медија а то је недовољно да сазнаш о каквом се човјеку ради. И гдје сам ја то написао да нешто признајем, де ми покажи, можда ти се учинило од ове реченице „то какав је човјек и како се понаша је нешто сасвим друго“ да сам нешто признао, да, јесам, дај Боже још да имамо једно 20 људи, сигурно би знали како би даље, овако, њега године издају и вјероватно га неће убрзо бити међу нама, али ајд сад, ово ти је довољно да прочиташ па да ми брзо нешто ново и занимљиво одговориш.

Оставите одговор