Ускочио у двориште код Јованке Броз због позитивне енергије

БЕОГРАД – Полиција је идентификовала особу која је јуче прескочила бетонску ограду куће у којој живи Јованка Броз, супруга некадашњег предсједника СФРЈ Јосипа Броза, изјавио је министар рада и социјалне политике Расим Љајић који је Брозову удовицу посјетио заједно са градоначелником Београда Драганом Ђиласом. То је Перо Давидовски (43) из Скопља, који тврди да је […]

среда, септембар 9, 2009 / 14:18

БЕОГРАД – Полиција је идентификовала особу која је јуче прескочила бетонску ограду куће у којој живи Јованка Броз, супруга некадашњег предсједника СФРЈ Јосипа Броза, изјавио је министар рада и социјалне политике Расим Љајић који је Брозову удовицу посјетио заједно са градоначелником Београда Драганом Ђиласом.

То је Перо Давидовски (43) из Скопља, који тврди да је син покојног Броза и Јованке и да је бетонску ограду прескочио како би јој се приближио и од ње "добио позитивну енергију".

"Претпоставља се да је ријеч о нервно лабилној особи", рекао је Љајић.

Он је навео да је код Давидовског пронађен пасош из кога се види да је пуно путовао и да је, између осталог, био и на ходочашћу у Јерусалиму.

Љајић је рекао да је Јованка Броз добро и да је рекла да ово није први пут да неко прескаче ограду куће у којој живи, а мотиви за то су били различити – неко је ограду прескакао из радозналости, неко да би сликао Титову удовицу, а неко само да би је видео.

Давидовски је ограду прескочио у уторак прије подне, што је примијетио један од комшија Брозове и одмах упозорио полицајце који обезбјеђују кућу на Булевару кнеза Александра Карађорђевића на Дедињу.Оставите одговор