Трампа враћају у ријалити питајући га да ли вјерује у ванземаљце

Бивши предсједник САД Доналд Трамп изјавио је да "вјерује у оно што види", када му је постављено питање о постојању непознатих летећих објеката /НЛО/ у вези са извјештајем Пентагона о том феномену.

уторак, мај 25, 2021 / 10:14

"Ја вјерујем у оно што видим, али постоји велики број људи које то занима. Често ме питају: ‘Да ли је истина?'", рекао је Трамп током радијске емисије коју води Ден Бонђино.

Коментари Трампа објављени су пред објављивање извјештаја Пентагона о НЛО, који би требао бити предат Конгресу САД сљедећег мјесеца. Извјештај је саставила Радна група за неидентификоване ваздушне феномене.

"Не вјерујем, али неки људи вјерују и не желим да повриједим њихове снове или страхове. Могуће да се више ради о страховима него о сновима", истакао је Трамп.

Предстојећи извјештај Пентагона дио је одредбе у закону за помоћ и издвајања током епидемије вируса корона у вриједности од 2,3 билиона долара коју је тадашњи предсједник Трамп потписао прошле године.

У одредби се позива на детаљну анализу података о неидентификованим ваздушним феноменима и обавјештајних података Поморске обавјештајне службе, Радне групе за неидентификоване ваздушне феномене и Федералног истражног бироа /ФБИ/, подсјећа "Спутњик".

Сенатор Републиканске странке Марко Рубио позвао је да се извјештај схвати озбиљно и да му се озбиљно приступи.Оставите одговор