Толе о позиву на оставку: Навикао сам на Човићево сплеткарење

Предсjедник ФСС Томислав Караџић рекао је да се не обазире превише на ‘прозивке’ из Црвене звезде и да има намеру да прихвати њихов ултиматум. Он је додао да је то ‘добро познат сценарио, као и сваке године", посебно апострофирајући утицај Небојше Човића. "Ако је то став клуба, нека га доставе у писаној форми Извршном одбору, […]

понедељак, август 12, 2013 / 08:15

Предсjедник ФСС Томислав Караџић рекао је да се не обазире превише на ‘прозивке’ из Црвене звезде и да има намеру да прихвати њихов ултиматум.

Он је додао да је то ‘добро познат сценарио, као и сваке године", посебно апострофирајући утицај Небојше Човића.

"Ако је то став клуба, нека га доставе у писаној форми Извршном одбору, па ћемо о њему расправљати. Звезда није имала успjеха на европској сцени, па не знам да ли је ово покушај да се прикрије тај неуспjех. Читав сценарио је добро познат годинама уназад".

Све је почело лошим суђењем на мечу између Партизана и Новог Пазара.

"На одмору сам већ неколико дана и само сам чуо шта се дешавало. И да је суђење на утакмици у Хумској било лоше и да је Звезда издала саопштење поводом меча који није играла.Чуо сам, такође, да је то саопштење црвено-бијелих писао Небојша Човић и волио бих да знам да ли је то званичан став цијелог клуба или његов лични. Јер, нисам сигуран да ли су сви из УО Звезде знали да ће бити објављено", додао је Караџић.

Први човјек ФСС нема намеру да штити било кога, па ни судију меча Партизан – Нови Пазар, Недељковића.

"Чуо сам и ја да је арбитар правио грешке и то ће, као сваки пут, надлежни органи санкционисати. Стварно ми је мало невјероватно да неки клуб тражи оставку предсједника фудбалског савеза због пропуста судије на једној утакмици и то на којој тај клуб није ни играо", закључује Томислав Караџић.

Пораз Звезде

Црвена звезда је јуче у Ивањици изгубила од Јавора 4-2 .0 КОМЕНТАРА

  1. Девет клубова ЈСЛ је против њега и против таквог савеза, а он прича о сплеткарењима. Ако ко сплеткари онда је то лично он, јер се фудбал срозава на најниже гране и то све у његовим мандатима.

Оставите одговор