Тодоровић и Гојковић ударнички за Дервенту

Носилац листе кандидата Социјалистичке партије за одборнике у Скупштини општине Дервента Славен Гојковић увјерен је да ће становници ове локалне заједнице подржати на предстојећим изборима ову странку и њен програм "Ударнички за Дервенту”.

уторак, новембар 3, 2020 / 10:34

– Наш изборни програм се назива "Ударнички за Дервенту 2020- 2024” и биће основа дјеловања свих изабраних представника, као и функционера СП, али и будућег начелника општине. Комплетан програм већ је у рукама наших грађана и вјерујем да ће бити препознат и подржан. Наш изборни циљ је освајање најмање четири одборничка мандата – рекао је Гојковић новинарима.

Гојковић каже да су на листи странке 34 кандидата, који су спој младости и искуства са јасном визијом и традиционалним програмских циљевима како побољшати живот и рад грађана Дервенте.

Он је додао да је подршку СП годинама имао начелник општине Дервента Милорад Симић, који је и сада заједнички кандидат за начелника општине.

Потпредсједник СП Срђан Тодоровић истакао је да је СП у Дервенти препознатљив политички фактор који је знатно учествовао у развоју ове локалне заједнице, посебно кроз ресоре којима су управљали кадрови социјалиста.

– Руководство СП даје пуну подршку руководству СП-а у Дервенти, носиоцу листе кандидата за одборнике Славену Гојковићу и свим кандидатима на листи – рекао је Тодоровић.

Он је вечерас, у просторијама партије у Дервенти, гђе је присуствовао предизборној промоцији СП, нагласио да су социјалисти знатно допринијели да ова локална заједница буде са препознатљивом индустријом, производним погонима и радним мјестима.

– Учествовали смо заједно са коалиоционим партнерима у активностима да се Дервента развије у град какав јесте – рекао је Тодоровић.

Он је истакао да енергија коју носи СП и социјални сензибилитет који имају према грађанима, могу да дају још више у наредним годинама.

Носилац листе одборничких кандидата СП-а у Броду Милош Станишић истакао је ова партија у тој општини има дубоке коријене у народу и да је њихово бирачко тијело стабилно.

– На овим изборима показаћемо да СП не треба да брине за будућност јер смо подмлађени, људи препознају истинске вриједности. По многим коментарима имамо најбољу и најквалитетнију листу, што истовремено радује и обавезује – рекао је на предизборном скупу Станишић, који је и предсједник Општинске организације СП-а у Броду.

Он каже да је на кандидатској листи странке 30 људи, и да је заједнички кандидат за начелника општине Брод Илија Јовичић.

– СП ће наставити свој рад, никада не треба да се задовољимо оним шта смо урадили, требамо да идемо корак даље. Тражићемо више средстава за здравство, младе генерације заслужују више пажње, потребно је наставити сарадњу јавног и приватног сектора, субвенционисати преквалификацију радника – поручио је Станишић.

Према његовим ријечима, у договору са заједничким кандидатом за начелника Јовичићем након избора иде се у помоћ Удружењу пензионера у куповини властитог простора.Оставите одговор