Социјалистички кадар: Тодоровић водио дјецу у Музеј Републике Српске

Поводом Међународног дана дјеце, који се у свијету обиљежава 1. јуна сваке године, чланице Актива жена градских одбора Социјалистичке партије Бањалука и Добој са дјечицом су данас посјетиле Музеј Републике Српске у Бањалуци и том приликом обишле поставку препарираних животиња за мању дјецу.


Тодоровић од Социјалиста: Инцко је у паници јер није испунио обавезе

Да је Валентин Инцко, Високи представник за БиХ, имао нешто против повеља које је НСРС додијелила Радовану Kараџићу, Момчилу Kрајишнику и Биљани Плавшић, реаговао би прије пет година када су и додијељене, а не на одласку из БиХ, сматра члан Предсједништва Социјалистичке партије и посланик у Народној скупштини РС Срђан Тодоровић.


Срђан Тодоровић, кандидат СП за градоначелника Добоја: Не тражим кривце за лоше стање, они се знају, већ нудим рјешења!

Прије свега, очекујем да се избори одрже у повољнијој епидемиолошкој ситуацији, да се сви грађани понашају у складу са препорукама и заштите своје здравље и да изборни дан протекне мирно, каже кандидат СП-а за градоначелника Добоја Срђан Тодоровић.


Тодоровић и Гојковић ударнички за Дервенту

Носилац листе кандидата Социјалистичке партије за одборнике у Скупштини општине Дервента Славен Гојковић увјерен је да ће становници ове локалне заједнице подржати на предстојећим изборима ову странку и њен програм "Ударнички за Дервенту”.У Добоју утопљена школа, која ће штедити енергију

У Добоју је данас обиљежен завршетак радова на пројекту енергетске санације и опремљености Основне школе /ОШ/ "Доситеј Обрадовић", за шта су Влада Републике Српске, Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност и страни донатори издвојили 500.000 КМ.