Титославија живи и на Костарици: И Сурвајвер српскохрватски

Андрија Милошевић водиће и ове године "Сурвивор" на Првој. Ријеч је о ВИП серијалу у ком ће учествовати 22 познате личности из Србије и Хрватске. Тако ће се и водитељском тиму, у специјалним емисијама за хрватско тржиште прикључити Антонија Блаће, водитељка коју смо упознали током последњег „Великог брата“. Снимање овог скупог формата на Костарици требало […]

недеља, септембар 18, 2011 / 13:52

Андрија Милошевић водиће и ове године "Сурвивор" на Првој. Ријеч је о ВИП серијалу у ком ће учествовати 22 познате личности из Србије и Хрватске.

Тако ће се и водитељском тиму, у специјалним емисијама за хрватско тржиште прикључити Антонија Блаће, водитељка коју смо упознали током последњег „Великог брата“.

Снимање овог скупог формата на Костарици требало би да буде већ крајем јесени, што би значило да су људи са Прве већ у преговорима са славним личностима из Србије. Спекулише се да би овог пута свакако у “Сурвивору” требало да се нађе и пар веома популарних имена.

-“Сурвивор“ ће тако преносити и хрватски РТЛ с којим ће се реализовати пројекат каже Слађана Пауновић, портпарол ТВ “Прва”.Оставите одговор