Teшановић уручила награде спортистима-првацима БиХ

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић уручила је данас новчане награде члановима спортских клубова из РС који су ове сезоне освојили првенство у Премијер лигама БиХ. Награде су добили чланови Фудбалског клуба "Борац" из Бањалуке, Женског кошаркашког клуба "Млади Крајишник", Атлетског клуба "Борац", Женског рукометног клуба "Борац" и Женског одбојкашког клуба "Јединство" […]

среда, јун 29, 2011 / 17:46

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић уручила је данас новчане награде члановима спортских клубова из РС који су ове сезоне освојили првенство у Премијер лигама БиХ.

Награде су добили чланови Фудбалског клуба "Борац" из Бањалуке, Женског кошаркашког клуба "Млади Крајишник", Атлетског клуба "Борац", Женског рукометног клуба "Борац" и Женског одбојкашког клуба "Јединство" из Брчко дистрикта.

Тешановићева је честитала клубовима за успјехе, истичући да су спортисти амбасадори Српске и БиХ гдје год се појаве.

"Очито је да спортисти у овом моменту немају мјесто које им припада, али због трансформација у друштву долази и до трансформације спорта", реклаје Тешановићева.

Она је изразила очекивање да ће сљедећа сезона за клубове у Српској бити боља и у спортском и финансијском погледу, и да ће Министарство пружити пуну подршку са средствима којима располаже.Оставите одговор