Тешановићка: Буџет да помогне Фонд треће и четврто дијете

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић очекује да буде израђен нови закон о спорту и пратећи подзаконски акти. Почетком наредне године очекује се усвајање Стратегије за унапређење волонтирања.

Министарка осудила понашање навијача

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић осудила је вандалско понашање навијача фудбалског клуба "Борац" током првенствене утакмице са сарајевским "Жељезничаром" и позвала надлежне институције да заједнички дјелују како би била спријечена оваква понашања.


Теслић: Уручени кључеви куће за двије вишечлане породице

Министар за породицу омладину и спорт Републике Српске Нада Тешановић уручила је данас у теслићком насељу Горња Врућица кључеве од кућа за двије вишечлане породице, у чију је изградњу ресорно министарство уложила 180.000 КМ, а општина Теслић 30.000 КМ.


Тешановић-Ћузулан: На Јахорини разговарамо о формирању Савјета министара

СНСД је већ дуго спреман за формирање власти на нивоу БиХ, али у оквирима Дејтонског мировног споразума, те са поштовањем принципа ротације, гдје би Републици Српској требало да припадну четири министарска мјеста, међу којима и Министарство спољних послова – рекла је потпредсједница СНСД-а Нада Тешановић.Тешановић: Шипову потребна фискултурна сала

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске размотриће све могућности да би се у буџету за наредну годину предвидјела средства за изградњу фискултурне сале у Шипову, рекла је данас ресорни министар Нада Тешановић.Тешановићева: Напредак општине Котор Варош

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић оцијенила је током данашње посјете Котор Вароши да су у овој општини остварени резултати и да је стање побољшано у односу на ранији период.


Тешановић: Аматерски спорт одвојити од професионалног

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске подржаће спортске колективе у локалним заједницама законском регулативом којом ће аматерски спорт бити одвојен од професионалног, изјавила је ресорни министар Нада Тешановић.