Говедарица: Соња и Љиљо, пренесите Радовану Караџићу да ћу личити на њега

Требају нам људи који хоће напокон да почну да раде за свој народ. Морамо да народу вратимо достојанство. Требају нам побједе у име народа и за народ и Савез за побједу је спреман да те побједе донесе народу Републике Српске. – заједничка је порука кандидата Савеза за побједу са данашње изборне конвенције која је одржана на Палама.

Брчкало: Влади не иде математика, процентни рачун и логика

"Док се власт хвали повећањем пензија од преко 20%, заборављају напоменути да се то односи само на највише пензије, а таквих је у Републици Српској најмање. Још једном до изражаја долази лоша математика, процентни рачун, логика, али и бескруполозно обмањивање народа од стране премијерке Жељке Цвијановић и министра финансија Зорана Тегелтије", изјавио је шеф Клуба посланика ПДП-а у НСРС Мирослав Брчкало.


Бореновић у завичају: Морамо сачувати сјећање на Шушњар

Фронтал мора похвалити Бранислава Бореновића и Перицу Бундала, посланике у Народној скупштини Републике Српске, зато што су присуствовали светој архијерејској литургији у Храму Светог Петра и Павла у Санском Мосту, те парастосу страдалим Србима у Шушњару 1941. године.


Брчкало: Кошарац, нападајући потпис на Берлински процес, напада и Србију

Нападајући Декларацију о ратним злочинима коју су потписале земље учеснице Берлинског процеса, Сташа Кошарац директно напада и Србију. Кабинет члана Предсједништва БиХ из Републике Српске текстове свих докумената прије потписивања ускладио је са ставовима Србије, која је их је такође усвојила.