Џафи поздравио нарушавање суверенитета БиХ и санкције против колеге

Члан Предсједништва Босне и Херцеговине Шефик Џаферовић подржао је усвајање амандмана Европског парламента, у којем се поступци власти ентитет РС јасно називају сецесионистичким, те се позива Савјет Европске уније на увођење санкција Додику и његовим сарадницима.


Ако се споразумјеше Путин и Ердоган, што не би Додик и Бакир?

Завидна је наручена брзина реакције и дирљива количина гратис агресије на сина нације, Бакира Изетбеговића. Прво је медијски осунећен, подлијежући синдрому Сулејмана Тихића. За вријеме посјете Бањој Луци, рече да је спреман престати доводити у питање Републику Српску.

Свеприсутно: Додик наложио да се испита зашто је толики рачун за струју Ази Пашалић из Сребренице

Аза Пашалић из Сребренице упутила је приговор Дирекцији за јавно снабдијевање електричном енергијом, која дјелује у саставу "Електропривреде Републике Српске", у вези са очитањем вриједности мјерног мјеста због превисоког рачуна за потрошњу електричне енергије.


Јесте ли изненађени: Чанковић Дане подржава Додика око Републике Шумске

Избор је наш" подржава позив Српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика "да доносиоци одлука у Републици Српској се окупе и у Народној скупштини пониште све што је изван Устава и Дејтонског споразума". Такав позив Додика подстакнут је и одлуком Уставног суда БиХ у којој се каже да је неуставна одредба да су шуме (које се налазе у Р. Српској) власништво Српске.