Малешевић и Арлов поново о посјети дјеце са Косова и Метохије

Министар просвјете и културе Републике Српске др Дане Малешевић и предсједник Одбора за помоћ Србима са Косова и Метохије Милорад Арлов разговарали су данас о предстојећој посјети ученика са Косова и Метохије Републици Српској.


Малешевић и Арлов договорили пријем дјеце са Косова и Метохије

Републику Српску ће ове године посјетити 863 ученика у пратњи 72 професора и наставника из 18 локалних заједница са Косова и Метохије. Ово су потврдили на данашњем састанку министар просвјете и културе Републике Српске др Дане Малешевић и предсједник Одбора за помоћ Србима са Косова и Метохије Милорад Арлов.

Малешевић и Арлов повезују Српску и Косово

У оквиру програма "Спојимо дјецу са Косова и Метохије и Републике Српске" у Републици Српској ове године боравиће 850 ученика из 16 локалних заједница са Косова и Метохије, у периоду од 16. до 23. јуна, договорено је на састанку министра просвјете и културе Републике Српске др Дане Малешевића и предсједника Одбора за помоћ Србима са Косова и Метохије Милорада Арлова.


Бања Лука: Телеграм подршке Србима на Космету

Предсједник Организационог одбора за прикупљање помоћи за Србе на Космету Милорад Арлов упутио је данас телеграм подршке српском народу на Космету, представницима српских општина, владики рашко-призренском Теодосију и ветеранима ФК "Трепча" и "Мокра Гора".


Космет: Ветерани ФК Врбас учествовали у протестној шетњи

Ветерани Фудбалског клуба ФК "Врбас" из Бањалуке учествовали су данас у протестној шетњи спортских колектива Косовске Митровице и одиграли пријатељски утакмицу са ветеранима ФК "Трепча" из овог града код моста на Ибру који раздваја сјеверни и јужни дио Косовске Митровице.Бањалука: Почела хуманитарна акција прикупљања помоћи за Србе на Космету

У Бањалуци је јуче почела акција прикупљања помоћи за Србе на Косову и трајаће до 19. августа, саопштио је предсједник Организационог одбора ветерана ФК "Врбас" за прикупљање хуманитарне помоћи за Србе на Косову и Метохији Милорад Арлов.