Дритан Цвијет Сребренице Абазовић: Нема препрека да попис почне кад је предвиђено

Премијер Црне Горе Дритан Абазовић рекао је да рекао је да је одлука о одгађању пописа коју је најавио мандатар Милојко Спајић легитимна, али да се у том случају мора размишљати о додатним трошковима.


Министри из Црне Горе сјели са предсједницом Цвијановић, а још нико није повукао ни једну честитку

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је сарадња приватног сектора у Српској и Црној Гори одлична, те да предстоји додатно јачање институционалних веза. Након данашњег разговора са министрима економског развоја и финансија и социјалног старања Црне Горе Јаковом Милатовићем и Милојком Спајићем, Цвијановићева је нагласила да је то нешто што грађани очекују, јер знају да од добро постављених институционалних веза могу да проистекну само добри пројекти.


У Црној Гори се хвале: Много смо се повољније задужили, него ови у Српској

Министар финансија и социјалног старања Црне Горе Милојко Спајић данас је саопштио да су правовременим емитовањем обвезнице уштедјели 98,5 милиона евра, поредећи се управо са задужењем који је на овај начин остварила Република Српска.


Милојко из "просрпске" Владе Црне Горе укида ПЦР тестове за Русе, Украјинце, Македонце – али не и за Србе из Српске и Србије?

Све рестриктивне мјере за посјету Црној Гори ове сезоне, укључујући ПЦР тестирање, биће укинуте за туристе из Русије, Бјелорусије, Украјине и Сјеверне Македоније, саопштио је министар финансија и социјалног старања, Милојко Спајић.