Питање министру веза и саобраћаја: Ко кроји карте на РТРС?

Посланик Српске демократске странке у Народној скупштини Републике Српске, Ненад Стевандић упутио је посланичко питање ресорном министру, поводом случаја приказивања карте Србије без Косова и Метохије у Дневнику на РТРС.


Пуцањ у леђа

Како редакцији Фронтала директор РТРС није јавно одговорио на постављено питање, одлучили смо писати на [email protected]РТРС није приватна играчка!!!

Фронтал користи 20. годишњицу постојања националне тв-куће, да пошаље отворено писмо њеном тренутном руководству.


Иванић: Давидовићев трећи мандат није по закону

Предсједништво ПДП оцијенило је да је избор генералног директора Радио-телевизије Републике Српске обављен на нелигитиман начин, јер законом није дозвољена могућност останка на тој функцији по истеку другог мандата.Давидовић: \’\’Очекиван крај исконструисаног процеса\’\’

"Ово је очекивани завршетак с обзиром на чињеницу да је цјелокупан истражни процес око изградње РТВ Дома и наводних злоупотреба био исконструисан", рекао је генерални директор Радио телевизије Републике Српске Драган Давидовић.


Светиња је Влада слободе говора

"Свима је запало за око да Додику не требају двије режимске дневне новине. Сад је тај парадокс ријешен, Независне су купиле Глас Српске"