Свјетски дан животне средине, обиљежавање широм РС

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију и Фонд за заштиту животне средине, у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) и м-тел, организује широм Републике Српске акције поводом обиљежавања 5. јуна, Свјетског дана животне средине. Централна републичка манифестација одржаће се 05. 06.2011.године у Бања Луци, у Парку Петар Кочић, испред Музичког павиљона, с почетком […]

петак, јун 3, 2011 / 21:13

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију и Фонд за заштиту животне средине, у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација (UNDP) и м-тел, организује широм Републике Српске акције поводом обиљежавања 5. јуна, Свјетског дана животне средине.

Централна републичка манифестација одржаће се 05. 06.2011.године у Бања Луци, у Парку Петар Кочић, испред Музичког павиљона, с почетком у 11 часова.

Том приликом у Парку ће бити уприличена и изложба ликовних радова ученика бањалучких основних школа на тему заштите животне средине и уручене награде побједницима на Конкурсу за најбоље ликовне и литерарне радове на тему: „Замисли да си дрво које живи у шуми. Напиши неком писмо како бисте му објаснили зашто је важно сачувати шуме“.

Централну републичку манифестацију отвориће министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић.Оставите одговор