Сви за Бањалуку: Режимски медији не презају од подметања

Мада је предсједник РС иницирао потписивање документа, чији је циљ како су сами иницијатори рекли, да се не "потеже" за личним увредама и не бави породичним животом учесника у политици, режимски медији у Српској и даље од тога не презају, тврде у Листи независних кандидата Сви за Бањалуку. – Штавише, труде се на прво мјесто […]

понедељак, септембар 10, 2012 / 19:52

Мада је предсједник РС иницирао потписивање документа, чији је циљ како су сами иницијатори рекли, да се не "потеже" за личним увредама и не бави породичним животом учесника у политици, режимски медији у Српској и даље од тога не презају, тврде у Листи независних кандидата Сви за Бањалуку.

– Штавише, труде се на прво мјесто истаћи податке ко је коме отац, а ко коме син, мада то апсолутно нема утемељеност у основној људској култури, а камоли коректној политичкој кампањи, чији су они директни учесниц – пише у саопштењу ове листе.

У Листи независних кандидата „Сви за Бањалуку“ кажу да нису предводници „Шетача“, нити су то икад били нити намјеравају.

– Ова листа може бити само предводник људи здравог разума и спремна је понудити своју помоћ и присуство свугдје, гдје се крше људска права, јер је због тога и формирана – наводе у листи.

Они позивају режимске медије, или да их не спомињу, "или да престану да подмећу и импутирају ствари, које немају утемељеност у истини".

– Листа независних кандидата је за кратко вријеме препозната од младих људи, апатичних, изданих, разочараних, који ниси излазили на изборе протекле деценије, јер су сматрали да немају за кога гласати, а у чему их подржавамо. Сада су схватили да постоји грађанска иницијатива, која је формирана као посљедњи покушај стајања у крај „јахачима апокалипсе“ и посљедњи бедем заштите не само свих нас, већ и дјеце, која требају доћи на свијет, и почети свој натални развој у друштву непотизма, корупције и неморала.



0 КОМЕНТАРА

 1. „Politika je u proteste upetljana od početka, a pogotovo kroz takozvanu nezavisnu listu „Svi za Banjaluku“… – istakao je Radojičić.

  Такозвану? Радојичић иначе води рачуна о томе шта прича, али овај пут је изгледа био озбиљно узнемирен. Врло је звана и равноправна са вама, осим у новцу којим располаже.

  x-(

 2. Да нисмо трн у оку владајућој олигархији, не би нас г-дин Радојичић помињао. Тврди да немамо повјерење грађана, а већ други пут нас помиње.

  Ми немамо новца за скупе рекламе, па нам ове промоције од стране режимских медија много значе, да људи чују за нас. Ово им јевећ трећи аутогол.

  А г-дин Радојичић!? Надам се да није Олбрајтовој препричавао моје и Ањине коментаре. Њега Пинк Пантер зна још од дјетињства, па нека Ти објасни!

  Некад је био добар момак, прао редовно зубиће, рецитов’о пјесме за мамине госте. А онда је упао у лоше друштво…

  Позивам га да поштује кодекс, који је организовао његов шеф! Смијешно ми да се Предсједник НСРС бави листом независних кандидата. Али хвала му што нам даје на значају. Ако прођемо, шастимо и њега и ове из Гласа. 😛

Оставите одговор